"Tallink": Viesnīcā "Tallink Hotel Riga" rezervāciju skaits pieaug lēni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Lita Krone / LETA

Igaunijas prāmju un viesnīcu operatoram "Tallink Grupp" piederošajā viesnīcā "Tallink Hotel Riga" rezervāciju skaits pieaug lēni, aģentūrai LETA pastāstīja "Tallink Grupp" komunikācijas direktore Katri Linka.

Viņa norādīja, ka tūristu grupu rezervācijas jūnijam pamatā ir atceltas, bet viesnīca gaida, ka jaunas rezervācijas varētu būt no biznesa un individuālajiem tūristiem, kā arī ģimenēm un brīvdienu atpūtniekiem.

Linka arī atzīmēja, ka pagaidām rezervāciju skaits ir neliels, bet vasarā interese par ceļošanu pieaugs. Tostarp galvenokārt interese varētu būt no kaimiņvalstu iedzīvotājiem.

Runājot par viesu drošību, Linka stāstīja, ka viesnīcā ir ieviesti visi drošības pasākumi atbilstoši epidemiologu rekomendācijām, tostarp viesnīcā ir ierobežots pakalpojumu klāsts, lai pasargātu ne tikai viesus, bet arī darbiniekus.

Pēc viņas teiktā, visi viesnīcas numuriņi tiek regulāri tīrīti un dezinficēti, kā arī 72 stundas pēc viesa izrakstīšanās tajos netiek iemitināti citi viesi. Tāpat tiek nodrošināta iespēja pasūtīt brokastis numuriņā bez papildu maksas, visas publiskās telpas un virsmas tiks regulāri tīrītas un dezinficētas, kā arī restorānā samazināts sēdvietu skaits, lai viesi varētu ieturēt distanci. 

LETA jau ziņoja, ka saistībā ar Covid-19 pandēmijas dēļ ieviestajiem ierobežojumiem "Tallink Hotel Riga" šogad 18.martā tika slēgta, bet pirmdien, 1.jūnijā, atsāka darbu.

Tāpat ziņots, ka no trešdienas iedzīvotājiem pēc ieceļošanas no Eiropas valstīm, kurās Covid-19 slimības gadījumu skaits uz 100 000 iedzīvotāju nepārsniedz 15, vairs nebūs jādodas 14 dienu pašizolācijā.

Pēc Slimības profilakses un kontroles centra (SPKC) jaunākajiem datiem minētais rādītājs zemāks par 15 ir Luksemburgā, Nīderlandē, Itālijā, Dānijā, Polijā, Rumānijā, Francijā, Somijā, Vācijā, Čehijā, Igaunijā, Austrijā, Bulgārijā, Lietuvā, Ungārijā, Norvēģijā, Šveicē, Kiprā, Grieķijā, Islandē, Slovākijā, Horvātijā, Slovēnijā un Lihtenšteinā.

Savukārt kumulatīvā Covid-19 saslimstība uz 100 000 iedzīvotāju lielāka par 15 ir Zviedrijā, Apvienotajā Karalistē, Portugālē, Beļģijā, Maltā, Īrijā un Spānijā. Tādējādi, iebraucot Latvijā no šīm valstīm, joprojām būs jāievēro divu nedēļu pašizolācija.

Jau iepriekš bija noteikts, ka pašizolācija nav jāievēro Latvijas valstspiederīgajiem un pastāvīgajiem iedzīvotājiem, kā arī ārzemniekiem, kuri pēdējo 14 dienu laikā nav apmeklējuši citas valstis, izņemot Latviju, Lietuvu vai Igauniju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu