Covid-19 krīzes pārvarēšanai Bauskas novadā izdota brošūra "Ceļo, iepazīsti un atbalsti!"

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Bauskas pils.
Bauskas pils. Foto: Edijs Pālens/LETA

Bauskas novadā izdota tūrisma piedāvājumu brošūra "Ceļo, iepazīsti un atbalsti!", lai vietējiem pakalpojumu sniedzējiem palīdzētu atgūties pēc Covid-19 izraisītās krīzes, informēja novada Tūrisma informācijas centra vadītāja Inese Turkupole-Zilpure.

Brošūrā atrodama īsa informācija par Bauskas novada apskates objektiem, kafejnīcām, naktsmītnēm, atpūtas kompleksiem, aktīvās atpūtas iespējām un degustācijām sešos maršrutos. Visi objekti pieejami "Google" kartē, kas atveras, izmantojot QR kodu brošūrā.

"Ideja par šādu brošūru radās brīdī, kad tika domāts, kā palīdzēt un atbalstīt vietējos Bauskas novada tūrisma pakalpojumu sniedzējus, atgūties no Covid-19 radītās krīzes. Mēs ceram, ka ar šīs brošūras palīdzību gan vietējie, gan Latvijas ceļotāji iepazīs un atbalstīs uzņēmējus, apmeklējot objektus un iegādājoties to sniegtos pakalpojumus," skaidroja Turkupole-Zilpure.

Pirms apmeklēt kādu objektu vai pakalpojumu sniedzēju, tūrisma centrs aicina noskaidrot tā darba laiku, kā arī savu apmeklējumu pieteikt iepriekš, sevišķi, ja tas ir ražošanas uzņēmumus. Pašlaik tas ir svarīgi arī tāpēc, ka saistībā ar Covid-19 vairāki objekti plāno darbusākt vasaras vidū, kā arī daudzi drošības apsvērumu dēļ plāno savas plūsmas.

Ja kāds jauns tūrisma uzņēmējs tikai pašlaik sāk savu darbību, informācija par piedāvāto pakalpojumu vai objektu tiks pievienota gan "Google" kartē, gan "www.visit.bauska.lv" portālā.

Jaunā brošūra pieejama Bauskas Tūrisma informācijas centrā un drīzumā arī visos apkārtnes tūrisma objektos un naktsmītnēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu