Vācijā ieslodzīts vīrietis atzīts par aizdomās turamo Madeleinas Makkeinas pazušanā (8)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Madeleina Makkeina
Madeleina Makkeina Foto: EPA/Scanpix

43 gadu vecs Vācijā ieslodzīts vīrietis, kurš reiz ar kemperi apceļojis Portugāli, nonācis Skotlendjarda redzeslokā kā aizdomās turamais Madeleinas Makkeinas pazušanas gadījumā, vēsta raidsabiedrība BBC.

Policija šobrīd ievāc informāciju par vīrieša izmantotajiem transportlīdzekļiem, kemperi un Jaguar markas automašīnu. Policijai zināms, ka vīrietis savu Jaguar auto pārrakstījis uz citas personas vārda dienu pēc Makkeinas pazušanas.

Auto, ko aizdomās turamais pārrakstīja uz citas personas vārda dienu pēc Makkeinas pazušanas
Auto, ko aizdomās turamais pārrakstīja uz citas personas vārda dienu pēc Makkeinas pazušanas Foto: EPA/Scanpix

Detektīvi atklājuši, ka aizdomās turamais, kura vārds netiek atklāts, iepriekš ticis sodīts un cietumā nonācis ar Makkeinas pazušanu nesaistītu notikumu dēļ.

Vācijas mediji vēstī, ka ieslodzītais, kuram meitenes pazušanas brīdī bija 30 gadu, laika posmā no 1995. līdz 2007. gadam bieži apmeklējis Algarvi, Portugāli, tur pavadīdams vairākas dienas un dzīvodams savā kemperī. 

Laikā, kad meitene pazuda, vīrietis atradās tajā pašā rajonā, kur uzturējās Makkeinas ģimene, kā arī zināms, ka viņš meitenes pazušanas dienā saņēmis telefona zvanu, kas sākās 19:32 un beidzās 20:02.

Policija aicina atsaukties cilvēku, kurš šajā laikā zvanīja aizdomās turamajam, pieļaujot, ka sarunas laikā aizdomās turamais varētu būt atzinies Makkeinas nolaupīšanā.

Britu meitenītei Madeleinai Makkeinai bija gandrīz četri gadi, kad viņa 2007. gada 3. maijā pazuda no kāda Portugāles kūrorta, kur atpūtās ar saviem vecākiem. Tika sākta meklēšana, kas drīz pārauga starptautiskā meklēšanas operācijā, taču līdz pat šim laikam meiteni nav izdevies atrast. 

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu