“Tele2” ļauj darbiniekiem strādāt attālinātā režīmā līdz rudenim (1)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mobilo sakaru operators “Tele2” ir pieņēmis lēmumu dot iespēju saviem darbiniekiem strādāt attālinātā režīmā līdz pat septembrim. Vienlaicīgi darbiniekiem ir nodrošināta arī iespēja strādāt birojā, ja tas ir nepieciešams, taču biroja telpās vienlaicīgi nedrīkstēs atrasties vairāk par 30% strādājošo, portāls TVNET uzzināja uzņēmumā.

“Tele2” strādā aptuveni 340 darbinieki. Puse no viņiem strādā centrālajā birojā Rīgā, bet otra puse – klientu apkalpošanas centros, kas atrodas visā Latvijā. Neskatoties uz to, ka valstī dažādi pulcēšanās pasākumu noteikumi tiek mīkstināti un darbu ir atsākuši arī “Tele2” klientu apkalpošanas centri, biroja darbiniekiem ir iespēja turpināt strādāt attālināti.

“Šādu lēmumu esam pieņēmuši darbinieku drošības dēļ, jo vēl joprojām ir pietiekami augsts saslimšanas risks vietās, kur pulcējas liels cilvēku skaits. Turklāt mūsu darbinieki ir lieliski parādījuši, ka spēj ļoti kvalitatīvi veikt savus darba pienākumus attālināti un mums ir 100% pārliecība, ka tāpat būs arī turpmāk,” atzīst “Tele2” personāla vadītāja Aija Bite-Ozere. “Savukārt par “Tele2” klientu centru atvēršanu lēmām kopā ar centru vadītājiem un darbiniekiem, izvērtējot visus faktorus, kas var ietekmēt darbu klientu centrā šajā laikā.”

Lai darbinieki varētu kvalitatīvi veikt savus darba pienākumus ārpus biroja, visi ir nodrošināti ar darba datoriem, mobilo sakaru pieslēgumu un internetu. Savukārt vadītāju pienākums ir raudzīties darbinieku noslodzi, lai tiktu ievērots darba un privātās dzīves balanss.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu