Vācijas policijai ir iebildumi pret Ford Mustang, kurš rēc kā lidmašīna

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ford Mustang. Ilustratīvs attēls
Ford Mustang. Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Bavārijas policistu uzmanību likumsakarīgi piesaistījis kāds Ford Mustang, kuru 21 gadu vecais saimnieks bija modificējis ar nolūku radīt iespējami lielu troksni. Tas viņam izdevās - Mustang rūkoņa ir pielīdzināma rokkoncerta vai startējošas lidmašīnas radītam troksnim, tomēr policija ar šādu tūningu itin nemaz nav mierā.

Uzmanības piesaistīšana par jebkuru cenu ir viens no daudzu autobraucēju kvēlākajiem dzīves mērķiem. Vai tas būtu ar neproporcionāli liela izmēra riteņu, jaudīga motora vai, kā šajā gadījumā, - ar apdullinoša trokšņa palīdzību.

Kādam 21 gadu vecam autobraucējam no Ambergas, kas atrodas Bavārijas pavalstī, Ford Mustang modificēšana trokšņa radīšanas nolūkā izdevās vienkārši ideāli, jo viņš piesaistīja ne tikai apkārtējo un domubiedru, bet arī policijas uzmanību. Tā rezultātā vārdā nenosauktā jaunā vīrieša muskuļauto tika veikti trokšņu mērījumi. Rezultāts bija 112 decibelu.

Par jauno vīrieti un viņa V8 automobili bija sūdzējušies Ambergas iedzīvotāji, un vainīgais ilgi nebija jāmeklē. Tas bija jaunākās paaudzes Mustang ar 5 litru dzinēju, kuram saimnieks vienkārši bija apgraizījis izplūdes caurules. Pēc mērījumu veikšanas automobilim tālāka dalība satiksmē tika liegta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu