"Ryanair" atsāk lidojumus no Rīgas

CopyLinkedIn Draugiem X
Ryanair
Ryanair Foto: Nick Ansell/PA Wire/PA Images

No svētdienas, 28.jūnija, regulāros starptautiskos lidojumus no un uz lidostu “Rīga” atsāk Īrijas zemo cenu aviokompānija “Ryanair”, medijus informē lidostas “Rīga” pārstāvji.

Pirmais “Ryanair” lidojums no Rīgas notiks uz Austrijas galvaspilsētu Vīni. Tuvākajā laikā aviokompānija plāno sākt lidojumus arī uz citiem galamērķiem – Londonu, Berlīni, Dublinu, Milānu, Briseli, Mančesteru, Edinburgu, Istmidlendsu un Pafu.

Kopumā no nākamās nedēļas no lidostas “Rīga” ir iespējams doties uz vairāk nekā 30 galamērķiem, un lidojumus nodrošina “Ryanair”, Ungārijas zemo cenu aviokompānija “Wizz Air”, nacionālā lidsabiedrība “airBaltic”, Vācijas aviokompānija “Lufthansa” un Somijas gaisa pārvadātājs “Finnair”.

Pakāpeniski pieaugot lidojumu skaitam un atveroties jauniem galamērķiem, maijā lidosta “Rīga” apkalpoja 10 308 pasažierus – par 7248 pasažieriem vairāk nekā aprīlī. Tomēr apkalpoto pasažieru skaita kritums maijā, salīdzinot ar 2019.gadu, joprojām ir ievērojams – 98,6%.

Šā gada pirmajos piecos mēnešos, salīdzinot ar 2019.gada attiecīgo periodu, lidostā “Rīga” apkalpoto pasažieru skaits samazinājies vairāk nekā uz pusi – par 54,7%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu