Piektdienas horoskops: kas tevi gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 3. jūlijā.

AUNS Esi godīgs savā rīcībā, neļauj peļņas vilinājumam radīt vēlmi lietot neatļautas, pretlikumīgas metodes. Jo prasmīgāk sabalansēsi savas vēlmes ar sabiedrības vajadzībām, jo jūtamākus panākumus gūsi.

VĒRSIS Var pieaugt darba apjomi. Nav izslēgts, kādam Vērsim nāksies tikt galā arī ar kolēģa pienākumiem, jo tas būs devies atvaļinājumā. Saskarsmē ar gados vecākiem līdzgaitniekiem vari gūt vērtīgas atziņas.

DVĪŅI Neskatoties uz to, ka tu īpaši netieksies pēc sabiedrības ievērības vai uzslavām, tā vai citādi iegūsi apkārtējo novērtējumu. Nebūs absolūti nekāds brīnums, ja saņemsi augstākstāvošo atzinību.

VĒZIS Mēģini pilnīgā koncentrēties darba lietām, cītīgāk seko līdzi paveiktā kvalitātei. Šodien vēlams atturēties no jaunu projektu sākšanas, ar tieslietām saistītu jautājumu risināšanas.

LAUVA Šodien vairāk domāsi par dzīves skaisto, bezrūpīgo pusi. Nav izslēgts, nolemsi ātrāk pabeigt iesāktās profesionālās lietas un ļauties vaļaspriekam, romantiskai mīļotā cilvēka kompānijai.

JAUNAVA Biznesa pasaulē iesaistītās Jaunavas rosīsies kā bite stropā. Pilnīgi iespējams, ka izdosies nedaudz uzlabot ienākumus, padarīt ikdienas darba procesu nedaudz produktīvāku, ienesīgāku.

SVARI Ja nepieciešams, vari organizēt pārrunas ar ārzemju sadarbības partneriem, plānot reklāmas kampaņas un veikt uzrunas plašākai auditorijai. Dienas izskaņā atrodi laiku savai otrajai pusītei.

SKORPIONS Var saasināties tieksme analizēt, izvērtēt katru mazāko sīkumu. Ja tā turpināsi, tu riskē pazaudēt plašāku, daudz nozīmīgāku skatu uz dzīvi! Šobrīd ir vērts rūpīgāk ieklausīties tuvinieku padomos.

STRĒLNIEKS Būsi draudzīgs, atsaucīgs pret līdzgaitniekiem, labprāt dalīsies ar viņiem savā dzīves pieredzē. Šis ir atbilstošs brīdis, kuru veltīt sabiedriskām, radošām aktivitātēm, ar izklaides dzīvi saistītajam.

MEŽĀZIS Veiksmīga apstākļu sakritība var radīt piepelnīšanās iespējas, piespēlēt jaunus lietišķos kontaktus. Izmanto šo brīdi, lai nedaudz uzspodrinātu savu profesionālo reputāciju, padižotos ar sasniegumiem.

ŪDENSVĪRS Tā pa īstam darīt gribēsies tikai to, kas izraisa patiesu interesi, aizrautību. Ja saskarsies ar pelēcīgo ikdienu, vari ātri vien piedzīvot vilšanos, nelielu nomāktību. Diena vairāk piemērota atpūtai.

ZIVIS Pievērs lielāku uzmanību uzturam, nekrīti gastronomiskajās galējībās, kā arī esi saudzīgāks pret nervu sistēmu. Šobrīd nav ieteicama liela garīgā aktivitāte. Centies nedaudz vairāk laika veltīt atpūtai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu