Meganas apsūdzība. Karaļnama aizvainojums. Vai Elizabete II vēl redzēs savu mazmazdēlu Ārčiju? (10)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SIPA/Scanpix

No Meganas juristiem iesniegtās informācijas  par to, ka viņa grūtniecības laikā ir jutusies “karaliskās ģimenes institūcijas neaizsargāta” un viņai grūtniecības laikā bija “aizliegts aizstāvēties” pret plašsaziņas līdzekļu ziņojumiem, cietīs visi, uzskata karaliskās ģimeņu eksperti.

Jau ziņots, ka šāda informācija nāk no dokumentiem, kas iesniegti izmantošanai augstākajā tiesā cīņā pret "Associated Newspapers Limited", britu tabloīda "The Mail On Sunday" izdevēju, kurus Saseksas hercogu pāris iesūdzēja tiesā. 

Juridiskajos iesniegumos viņas advokāti uzsvēruši, ka Megana "ir kļuvusi par daudzu nepatiesu un postošu Lielbritānijas tabloīdu rakstu sēriju upuri, kas izraisīja lielas emocionālas ciešanas un nodarīja nopietnu kaitējumu viņas garīgajai veselībai".

Jaunākais Saseksas hercoga un hercogienes solis diez vai sekmē turpmākas karaliskās attiecības ar pāri.

Eksperti uzskata, ka tā būs kā sāls brūcē, ko diez vai ātri sadziedēs, raksta "Telegraph". Tiek izteikti minējumi, vai karaliene un princis Filips kādreiz vēl satiks savu mazmazdēlu Ārčiju. 

Ilgi dzīvojot karalienes doktrīnā “nekad nesūdzies, nekad nepaskaidro”, pils oficiālā reakcija uz visu to, protams, ir “bez komentāriem”.

Foto: SIPA/Scanpix

Tomēr aiz apzeltītiem vārtiem arvien pieaug bažas par to, cik tālu Megana dosies, lai gūtu uzvaru? Eksperti uzskata, ka Megana šādi sadedzina visus tiltus, ka viņu vieno ne tikai ar Lielbritānijas karaļnamu, bet arī ar Lielbritānijas sabiedrību kopumā.

Karaliskās ģimenes eksperts Filips Dampjiers uzskata, ka karaliene jūtas nodota un pievilta:

"Karaliene tik daudzas reizes ir nākusi pretī Harijam un Meganai, pat pārkāpjot protokolu, piemēram, kad uzaicināja Meganu uz Ziemassvētkiem, kad vēl abi nebija precēti. Tāpat viņa ar sapratni uzņēma abu lēmumu pārtraukt karaliskos pienākumus un pamest Londonu. Tāpēc šie apgalvojumi var ļoti aizvainot karaļnamu."

Karaliskās ģimenes eksperts, "Daily Mirror" redaktors Rasels Maijers "Good Morning Britain" rīta programmā pauda bažas, ka situācija ir patiešām "ļoti skumja" un ka karaliskā ģimene, iespējams, jutīsies satraukta un noraizējusies par Saseksas hercogienes pēdējiem iesniegumiem tiesā.

"Šos hercogienes apgalvojumus, ka viņa jutās neaizsargāta, it īpaši grūtniecības laikā, būs ļoti, ļoti mokoši dzirdēt karalienei, Filipam, Čārlzam, Keitai un Viljamam," viņš sacīja.

Foto: Reuters/ScanPix
Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu