"Neadekvāta" autovadītāja Teikā apskādē piecus svešus auto

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Dīvaini notikumi trešdienas pēcpusdienā risinājās Bajāru ielā, Teikā. Tur kāda sieviete ar Mercedes-Benz automobili pagaidām neskaidru iemeslu dēļ bojājumus nodarīja pieciem citiem automobiļiem.

Apsardzes firmas darbiniekam Nikolajam, kas gādā par drošību rūpnīcas objektā Bajāru ielā, bija piedzīvojumiem bagāta maiņa. Pēcpusdienā vīrietis videonovērošanas kamerās saskatīja neparastu ainu. Kāds vieglais Mercedes markas auto traucās pa ielu un pēkšņi taranēja ceļmalā novietotus braucamrīkus, ziņo raidījums Degpunktā. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Sākumā tika apskādēts Volvo, kuram salocīts un bojāts atpakaļskata spoguļa rāmis. Līdzīgs liktenis piemeklēja arī BMW automašīnu. Izraisot jau divas avārijas, Mercedes neapstājās un turpināja kustību uz priekšu, dauzot citus spēkratus.

"Aizķēra šo, tālāk aizķēra to, pabrauca tālāk - aizķēra tur to tālāko BMW, kas stāv," Degpunktā reportierim notikumus atstāsta Nikolajs. "Es izskrēju ārā un metos viņai pakaļ. Viņa apstājās, es piegāju klāt un teicu, lai atdod atslēgas, aicināju pie sevis. Te puisis pienāca, izsaucām policiju. Izskatījās, ka viņa ir neadekvāta."

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kopumā, neskaitot vaininieces braucamrīku, apskādētas piecas automašīnas: divi BMW, Hyundai, Volkswagen un Volvo.

Sieviete no Mercedes nonāca atbraukušo ceļu policistu rokās un tika uzaicināta dienesta automašīnā sniegt paskaidrojumus. Turpat likumsargi vadītājai veica alkohola pārbaudi. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Iedeva viņai iepūst. Teica, ka viņa ir zem "tā". Es sākotnēji domāju, ka viņa ir narkotiku reibumā. Jautāju, vai viņa ir adekvāta, uz ko viņa atbildēja, ka jā," atminas Nikolajs. 

Policisti oficiāli jau apstiprinājuši, ka vadītāja bija alkohola reibumā. Pret kundzi par pārgalvīgo braucienu sākta administratīva lieta, turklāt nāksies kompensēt bojāto automašīnu remonta izdevumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu