Tikmēr Imantā: tiesības vēl nav ieguvis, bet jau reibumā bēg no policijas (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Sestdien ap pussešiem no rīta galvaspilsētas pašvaldības policisti saņēma informāciju par kādu pelēku 3.sērijas BMW, kas bija piestājis pie viena no diennakts veikaliem Imantā. Ziņotāja skatījumā iereibuši bija ne tikai automašīnas pasažieri, bet arī vadītājs.

Kad Rīgas pašvaldības policijas ekipāža ieradās norādītajā vietā, aizdomās turamais automobilis jau bija aizbraucis. Taču drīz vien tas pazibēja policistu acīs, un viņi devās noskaidrot, vai aculiecinieka teiktais atbilst patiesībai.

Ieslēguši gaismas signālus, likuma sargi aicināja BMW vadītāju apstāties, taču tas viņam pat prātā nenāca. Tā vietā pelēkais auto uzņēma ātrumu un mēģināja pazust Imantas daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Tas gan vadītājam neizdevās, jo vienā jaukā brīdī viņš attapās strupceļā un bija spiests padoties pēc bēgšanas, kas neilga pat minūti.

Lai gan vadītājs nemācēja paskaidrot, kādēļ bēdzis, un apgalvoja, ka alkoholu nav lietojis, policistiem uzreiz bija skaidrs, ka tā gluži nav taisnība. Un tas nozīmē, ka nepārdomātās rīcības dēļ jaunietis, kuram ir 17 gadu un pat vēl nevar būt autovadīšanas tiesību, savas muļķības dēļ tādas arī tik drīz neiegūs.

Vairāk skaties raidījuma Degpunktā sižetā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu