"Dziļi haotiska enerģija": Londonā pārdošanā nonācis dzīvoklis ar ačgārnu interjeru (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: zoopla.co.uk

Londona ir ārkārtīgi dārga vieta, it īpaši, ja runājam par nekustamo īpašumu. Šā iemesla dēļ mājokļu meklētājus nepārsteidz nekustamo īpašumu sludinājumi ar neadekvātām cenām. Kāds sludinājums gan ir izraisījis īstu sašutuma vētru sociālajos tīklos - šis dzīvoklis pārsteidz ar izteikti neloģiskiem arhitektoniskajiem risinājumiem un interjeru.

Tie, kas aktīvi meklē savu īsto un vienīgo - mājokli, kurš atbilst visām vēlmēm, iecerēm un prasībām, sludinājumu mudžeklī ne reizi vien ir uzgājuši kādu pagalam savādu piedāvājumu. Kāds Londonas dzīvokļa sludinājums  šokējis mājokļu meklētājus - divistabu dzīvoklis, kura tirgus vērtība ir 1,5 miljoni britu mārciņu, ir aprīkots ar miniatūru peldbaseinu, saunu un stiklotu grīdu, caur kuru paveras skats uz zemākā stāva kaimiņa peldbaseinu. 

Foto: zoopla.co.uk

"Šis ir unikāls piedāvājums. Luksusa divistabu dzīvoklis ar iekštelpu peldbaseinu," vēsta sludinājums. Līdz ar peldbaseinu dzīvoklī ir ierīkota sauna, vannasistaba, ēdamistaba, virtuve ar trīs atsevišķiem ledusskapjiem, tualete un guļamistaba, kurā izvietotas divas vienguļamās gultas. Jāpiebilst, ka no guļamistabas ir pieejama pavisam sīka terase.

Foto: zoopla.co.uk

Sākotnēji dzīvokļa vērtība bija miljons britu mārciņu, bet, tiklīdz dzīvokļa fotogrāfijas sākušas cirkulēt sociālajos tīklos, tā cena tikai kāpusi, līdz sasniegusi 1,5 miljonu atzīmi, vēsta britu tabloīds "The Sun". 

Foto: zoopla.co.uk

"Dzīvoklim piemīt dziļi haotiska enerģija"; "Es vēlos iepazīt to slimnieku, kas šo izveidoja, un tā stāstu"; "Tikai iedomājieties, kā tur ož pēc hlora" - pārdomās dalījušies mikroblogošanas tīkla "Twitter" lietotāji. Kāds lietotājs pat atzinis, ka ir dzīvokli apskatījis savām acīm. "Es esmu tur bijis. Mēs to apskatījām kā potenciālo īres dzīvokli. Tam nav izejas uz apakšstāvu, tāpēc tam ir logs uz kāda cita peldbaseinu, kas apskates laikā bija iztukšots un tajā bija novietots atpūtas krēsls. Tas bija drausmīgi. Mēs šo dzīvokli neīrējām," vēsta lietotājs Džonijs Čiodini. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu