Šoferītis bez krekla un reibumā vizina meitenes un "iekrīt" (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Naksnīgajās Maksavas forštates ielās patrulējošo policistu uzmanību piesaistīja kāds BMW, kurš pārvietojās tikai ar ieslēgtām gabarītgaismām. 

Policisti nolēma pārliecināties, vai ar vadītāju nav atgadījies kas nelāgs, tādēļ aicināja viņu apstāties. Pienākuši pie automobiļa, likuma sargi pie stūres ieraudzīja jaunekli bez krekla, savukārt gaisā virmoja alkohola smaka.

Sarunas laikā jauneklis centās izvairīties no nepatikšanām, policistiem nosaucot izdomātus personas datus. Tos ievadot policijas datubāzē, neizdevās atrast nevienu cilvēku, kas atbilstu šādiem datiem. Inspektoriem līdz ar to bija skaidrs, ka šoferis mānās.

"Persona tika informēta par kriminālatbildību, kas var stāties spēkā, uzdodoties par citu personu. Persona tika informēta par iespējamo procesu, un persona nosauca savus datus pareizi. Izsaucot Ceļu policiju, izrādījās, ka persona ir vadījusi auto alkohola reibumā, un šis vīrietis tika nodots Valsts policijas Ceļu policijas darbiniekiem," stāsta RPP Latgales pārvaldes inspektors Sandis Gedominskis.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu