Kāpēc Meganas kandidatūra uz ASV prezidentes amatu ir pat ļoti iespējama? (7)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Runas par to, ka Saseksas hercogiene Megana (39) varētu kandidēt uz Amerikas Savienoto Valstu prezidenta amatu, izplatās jau sen, tomēr vai tas patiešām ir iespējams? Izrādās, jā - mierīgi. 

Izdevumā "Sunday Telegraph" britu talantu menedžeris Džonatans Šalits komentē: "Lai gan nekad neesmu dzirdējis Saseksas hercogieni diskusijās par politiskiem jautājumiem, tas tomēr nav ārpus iespēju robežām."

"Viņa ir dzimusi Amerikā, un viņai ir visas tiesības kandidēt uz prezidenta amatu. Atcerēsimies, ka Ronalds Reigans arī bija otrā plāna aktieris, kurš beigu beigās nonāca Baltajā namā. Nekad nesaki nekad," - viņš teica.

Eksperts piebilst, ka Megana ASV iedzīvotājiem paliks simpātiska un "savējā", kamēr Lielbritānijā viņu vērtē dažādi.

"Apvienotajā Karalistē pret Meganu vērsta gan mīlestības, gan naida pilna attieksme, kamēr štatos tā pārsvarā ir pozitīva attieksme," komentē slavenību aģents. "Megana ir ļoti ambicioza personība, kas būtu, iespējams, vienīgais mīnuss, kas amerikāņiem varētu nepatikt." 

Jau ziņots, ka karaļnamu pametušais Saseksas hercogu pāris princis Harijs un Megana parakstījuši vairāku gadu līgumu ar populāro filmu un televīzijas seriālu straumēšanas platformu "Netflix". Vienošanās paredz, ka Harijs un Megana producēs un veidos scenārijus seriāliem, radīs dokumentālos seriālus un filmas, kā arī saturu bērniem.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu