Nelabojams dzērājšoferis atkal savāra ziepes un nonāk uz apsūdzēto sola

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Svētdienas pievakarē, lēnā garā slīdot pa Ķengaraga iekšpagalmiem, viena no Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Latgales pārvaldes auto patruļām nejauši sastapās ar ārkārtīgi aizdomīgu skatu.

Tas bija kāds acīm redzami apreibis vīrs, kurš grīļojās pie zālienā ar diviem riteņiem novietota auto, un tajā atradās vēl viens tikpat piedzēries vīrietis. Lai noskaidrotu, kas atgadījies un kas abiem padomā, kārtības sargi piestāja, un jau pirmajās sarunas minūtēs radās aizdomas, ka abi tik tikko atbraukuši ar šo pašu auto.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Tajā pašā brīdī notikuma vietā ieradās aculiecinieki, kuri apstiprināja, ka auto vadītājs sēdējis pie stūres un vēlējies noparkot savu automašīnu, tomēr apskādējis kādu citu automobili," RPP Latgales pārvaldes inspektore Eva Bezrukova.

Uzzinot šādus faktus, inspektori lūdza abus iereibušos uzkavēties un uz notikuma vietu izsauca kolēģus no Ceļu policijas.

"Šoferis atzina, ka tā ir viņa mašīna, bet viņš bija trīs promiļu reibumā un nevarēja īsti saprast, ko ir izdarījis," stāsta policijas inspektore.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Savu versiju par to, kas licis tā rīkoties, pārkāpējs jau tuvākajā nākotnē varēs uzticēt tiesnesim, jo par šo ne pārāk veiksmīgo izbraucienu ierosināta krimināllieta un vīrietis nonāks uz apsūdzēto sola.

Papildus šīm klapatām viņš droši var gaidīt arī rēķinu no apdrošinātājiem, kuri apmaksās dzērumā apskādētā “Lexus” remontu un noteikti vēlēsies šo naudu atgūt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu