Gorkšs: mani bērni ir auguši dažādas sabiedrībās un kultūrās. Un tas ir ieguvums viņiem!

Pieredze
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: no perso

Par karjeras izaugsmi, vecāku iesaisti bērnu dzīves ievirzēs. Vērtības, ko vīrieši iegūst kļūstot par tēvu un lepnums, kas pārņem redzot tavus bērnus augam par pilnvērtīgiem sabiedrības locekļiem, sarunā ar Radio TEV Supertēti – futbolistu, uzņēmēju, divu bērnu tēti Kasparu Gorkšu.

Uz jautājumu par to vai tagad, kad profesionālā sportista dzīve ir aiz muguras, izdodas vairāk laika veltīt ģimenei, tētis ar 14 gadu pieredzi - Kaspars atbild ar pretjautājumu, vai bērni, kas aug lielāki, vēlas tagad ar viņu pavadīt daudz laika kopā?

"Attiecību samērs un attiecību dinamika ar bērniem mainās. Bet, patiesībā karjera slaikā, ģimene vienmēr man brauca līdz.

Tas ir tas ģimenes lielais izaicinājums jebkura transfēra gadījumā pieņemt lēmumu doties līdzi. Tas jau nozīmē upurēt daļu no savām ambīcijām manas karjeras labā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaspars Gorkss (@kaspars_gorkss) on

Tomēr domāju, ka ieguvums arī šajā visā ir viennozīmīgi," par būšanu kopā ar savu ģimeni karjeras laikā stāsta Kaspars Gorkšs

Uzskaitot ieguvumus, Kaspars turpina: "Mani bērni ir auguši dažādās valstīs un sabiedrībās ar dažādiem uzskatiem. Viņiem ir bijusi iespēja iepazīt dažādas kultūras. Es uzskatu, ka viena no būtiskākajām lietām bērnu audzināšanā ir paplašināt šo redzesloku. Es ceru, ka bērniem no šīs pieredzes un pieredzes, dzīvojot Latvijā radīsies savs izvēļu kopums, lai varētu lemt paši," uzskata Gorkšs.

Interesanti, ka Kaspara dēls bērnībā neesot pat uz bumbas pusi skatījies, bet tagad esot lielākais "Liverpūles" kluba fans, ko viņš pazīst. "Tieši no viņa es uzzinu visas aktualitātes, kas šobrīd ir pasaules futbolā!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaspars Gorkss (@kaspars_gorkss) on

Vai novēlētu savam dēlam savu karjeras ceļu? "Es novēlētu savam dēlam atrast to nodarbi, kas sagādās prieku un nesagādās nepieciešamību piespiesties. Bet, ja runājam par futbolu, jā tas man ir devis fantastisku pieredzi kā iepazīties ar cilvēkiem, iespēju spēlēt lielākajos Eiropas stadionos - es nekad nebūtu tik izšķērdīgs, lai teiktu, ka es to nožēloju un neieteiktu citiem," uzsver Kaspars. 

Meitai un sievai gan futbols nav sirdslieta, kaut gan ir kaislīgas fanes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaspars Gorkss (@kaspars_gorkss) on

Vērtības, kuras esi sev guvis, kad tapi par tēvu. "Atbildība un pacietība. Divas nopietnas lietas ar kurām tev ir jāsadzīvo!"

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu