Tirdzniecības centra "Spice" īpašniece izslēgta no elektroniskās naudas iestāžu reģistra (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Tirdzniecības centra "Spice" īpašniece SIA "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" izslēgta no elektroniskās naudas iestāžu reģistra, pavēstīja Finanšu un kapitāla tirgus komisijā (FKTK).

Attiecīgo lēmumu FKTK pieņēmusi, balstoties uz kompānijas iesniegumu, kurā lūgts izslēgt uzņēmumu no elektroniskās naudas iestāžu reģistra. 

"Uzņēmuma sniegtā informācija apliecina, ka tam nav esošu saistību pret elektroniskās naudas turētājiem un maksājumu pakalpojumu izmantotājiem," piebilda FKTK pārstāvji.

Līdz ar šī lēmuma pieņemšanu Latvijā ir sešas reģistrētas elektroniskās naudas iestādes. 

Kompānija "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" reģistrēta 2000.gada decembrī, un tās pamatkapitāls ir 711 432 eiro. "Tirdzniecības centra Pleskodāle" 75% kapitāldaļu īpašnieks ir Igaunijas uzņēmums "Kapitel", bet 25% pieder Igaunijas uzņēmumam "Tristafan". 

2019.gadā "Tirdzniecības centra Pleskodāle" apgrozījums bija 14,455 miljoni eiro, bet peļņa - 7,242 miljoni eiro. Savukārt tirdzniecības kompleksa "Spice", kurā ietilpst tirdzniecības centri "Spice" un "Spice Home", apgrozījums pagājušajā gadā samazinājās par 2,3% un bija 173 miljoni eiro.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu