Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash.com/Alexandra Gorn

Horoskops pirmdienai, 12. oktobrim.

AUNS Nenoguris īstenosi ieplānotos darbus, vienlaikus spējot izpalīdzēt arī tuvākajiem kolēģiem. Šis ir lielisks brīdis, lai apliecinātu priekšniecībai, ka esi gatavs jauniem, nopietnākiem izaicinājumiem.

VĒRSIS Liela nozīme būs saskanīgām attiecībām ar apkārtējiem. Var nākties veltīt uzmanību ģimenes vajadzību īstenošanai. Nežēlosi nedz naudu, nedz laiku, lai dotu kāroto saviem tuviniekiem.

DVĪŅI Tev būs nepieciešama pamatīga motivācija, lai nopietni ķertos klāt profesionālajiem pienākumiem. Nav izslēgts, ka daļa Dvīņu pavadīs dienu slinkojot, iespējams, baudot atvaļinājumu.

VĒZIS Psiholoģiski sarežģīta diena, kura prasīs no tevis ne tikai izturību, savaldību, bet arī prasmi pieņemt acumirklīgus lēmumus. Neļauj šaubām radīt liekus šķēršļus. Ja reiz esi ko nolēmis – rīkojies!

LAUVA Šodien tevi var sagaidīt daudz vairāk darba, sabiedrisko pienākumu, nekā rēķinājies. Galvenais, nesāc šaubīties par izdošanos, tu spēsi ar visu veiksmīgi tikt galā, tikai nezaudē pacietību, nosvērtību!

JAUNAVA Būsi morāli gatavs lieliem darbiem, arī apstākļi būs labvēlīgi, lai tu sasniegtu manāmus rezultātus. Ja nepieciešams, vari doties uz tikšanos ar priekšniecību, kārtot birokrātiskus jautājumus.

SVARI Kā sāksi rosīties dienas pirmajā pusē, tā tikai vēlu vakarā pabeigsi nepieciešamos darbus. Esi gatavs pielāgoties, pieņemt kompromisa lēmumus, jo bez tiem pie vērā ņemamiem panākumiem netiksi!

SKORPIONS Nedēļa var iesākties ar atmiņu uzplūdiem, kuri te raisīs patīkamas emocijas, te atkal skumjas un grūtsirdību. Šī nav pati piemērotākā diena, lai kārtotu nekustamā īpašuma jautājumus,

STRĒLNIEKS Bezdarbībā nosēdēt būs grūti, tāpēc meklēsi iespējas izpausties, justies noderīgam. Ja tevi apciemos iedvesma, spēsi radīt paliekošas lietas, apliecināt savu profesionalitāti un mērķtiecību.

MEŽĀZIS Iespējams, liksi pamatus jaunai sadarbībai, visticamāk, ar ārzemju partneri. Šis ir piemērots brīdis, lai sakārtotu savas finanšu lietas. Saskarsmē ar mājiniekiem nekļūsti pārlieku uzstājīgs.

ŪDENSVĪRS Ideju tev patiesi šodien netrūks. Sanāk, ka atliks vien atrast laiku, lai kādu no tām īstenotu! Galvenos šķēršļus šobrīd var sagādāt pārsteidzība, nespēja pilnībā koncentrēties darāmajam.

ZIVIS Saprasties ar līdzcilvēkiem var nebūt tikt vienkārši kā gribētos. Tavs viedoklis apkārtējiem liksies pārāk haotisks vai nepārdomāts, kaut būtībā tas tāds nebūs. Esi savaldīgs, neļaujies sevi izprovocēt uz strīdiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu