Kā izvēlēties mājokli šobrīd: individuālās klientu dienas jaunajos projektos

Jau rīt!
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Jaunākie dati liecina, ka Rīgas dzīvokļu tirgus oktobrī bija atgriezies gada sākuma līmenī un šobrīd nedz pieprasījums, nedz cenas jaunajos projektos būtiski nav mainījušās.

Mājokļu meklētājiem atvieglojot īpašumu meklēšanu un izvēli, vienlaicīgi pielāgojoties jaunajai situācijai valstī, nekustamo īpašumu sludinājumu portāla City24.lv Klientu dienas tiks organizētas pēc jauna principa – vizītes projektos būs pieejamas visiem, taču katram savā, individuālā laikā (vienas mājsaimniecības ietvaros).

Ikvienam interesentam, kas vēlēsies apskatīt jaunos projektus klātienē, būs iespēja tos apmeklēt individuāli, iepriekš reģistrējoties, kā arī izvēloties konkrētu apmeklējuma laiku katrā no tiem. 

Individuālais apmeklējums novembrī būs iespējams vairākos jaunajos projektos Rīgā, Pierīgā un Jūrmalā, 19. un 21. novembrī!

Viena projekta individuālais apskates laiks, iepriekš reģistrējoties, - aptuveni 30 minūtes.* 

PROJEKTI, KURUS BŪS IESPĒJAMS IEPAZĪT ŠOMĒNES: 

Aizkulises (Centrs), Maskavas iela 140 (Centrs), CENTRUS (Centrs), Stabu 100 (Centrs), Avotu 4 (Centrs), Lofts&Rosegold (Centrs), Miera iela 5 (Centrs), Rūpniecības iela 50 (Centrs), Rēdera Nami (Centrs), Merks Gaiļezera nami (Mežciems), Divi Krasti (Ķengarags), Tīnūžu 1A (Pļavnieki), Akācijas (Imanta), Nordeķu mājas (Dzirciems), Filozofu Rezidences (Pārdaugava), Zelta Rasa (Mārupe), Saliena Park Apartments (Piņķi), EDINBURGH Apartments & Lofts (Jūrmala), Summer House (Jūrmala).

Vairāk par jauno projektu piedāvājumiem un individuālajām klientu dienām iespējams uzzināt šeit.

FOTO: City24.lv klientu dienās apskatāmie objekti

*Apmeklējot projektus, jāievēro valstī noteiktie drošības pasākumi: jālieto aizsargmaska un jādezinficē rokas. Attīstītāji būs parūpējušies par iespēju ievērot distanci, individuāli un netraucēti organizējot projekta apskati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu