Berlīnē aizdomas par kanibālisma gadījumu pēc kaulu atrašanas parkā

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Vācijā kāds vīrietis aizturēts par seksuāli motivētu slepkavību un kanibālismu pēc tam, kad Berlīnes parkā tika atrasti viņa upura kauli, ziņo raidorganizācija BBC.

Tiesu medicīnas ekspertīzē noteikts, ka kauli pieder 44 gadus vecam vīrietim, kurš pirms diviem mēnešiem pazuda. Policijas suņi aizveda izmeklētājus līdz  aizdomās turamā - 41 gadu veca matemātikas skolotāja - dzīvoklim, vēsta Vācijas mediji.

Kauli Berlīnes ziemeļos tika atrasti 8.novembrī. Uz viena no tiem "nebija ne kripatiņas miesas", policists pastāstīja laikrakstam BZ. Tas izmeklētājiem radījis aizdomas par kanibālismu.

Aizdomās turētais Stefans R. apmeklējis "attiecīgas tērzētavas internetā", ziņo aģentūra DPA.

Elektroinženieris Stefans T. 5.septmbrī īsi pirms pusnakts izgāja no izdzīvokļa un pēc tam vairs netika redzēts. Par viņa pazušanu ziņoja dzīvokļa biedri.

Vācijas mediji saistībā ar šo gadījumu atgādina par bēdīgi slaveno vācu kanibālu Armīnu Meivesu, kuram 2006.gadā tika piespriests mūža ieslodzījums. Izmeklēšanā atklājās, ka viņš ar savu upuri bija iepazinies interneta pļāpātuvē, kas paredzēta cilvēkiem ar interesi par kanibālismu. 44 gadus vecais Meivess nofilmēja 43 gadus veca vīrieša slepkavību, kas, kā norādīja prokurori, tika pastrādāta seksuālās baudas gūšanai.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu