Astoņas tehnoloģiju dāvanas, ar kurām nevar kļūdīties (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Ziemassvētku dāvanas saiņošana
Ziemassvētku dāvanas saiņošana Foto: Unsplash/Kira auf der Heide

Viedo palīgu izpakošana pie Ziemassvētku eglītes allaž izsauc smaidus un pozitīvas emocijas

Ziemassvētki šogad būs klusāki nekā ierasts, taču tas nenozīmē, ka tiem jābūt mazāk sirsnīgiem. Tieši pretēji – grūtos brīžos savus tuvākos cilvēkus taču gribam iepriecināt vēl vairāk.

Pat ja kopā būšana ir liegta, tas netraucē aizgādāt līdz vecāku, bērnu vai mazbērnu, brāļu un māsu, kā arī labu draugu namdurvīm «Ziemassvētku vecīša maisu». Tā piepildīšanai nav pat jāiet ārā no mājas un jāklejo pa veikaliem, kas pašreizējos apstākļos pat nav ieteicams. Dāvanas var izpētīt un pasūtīt internetā, un tās dažu dienu laikā tiks piegādātas līdz tuvākajam pakomātam vai pat mājas slieksnim. 

Tiem, kuriem dāvanu meklēšana nav mīļākā nodarbošanās, mobilo sakaru operators Bite savā internetveikalā pat sagatavojis īpašas svētku akcijas sadaļas, vienuviet apkopojot noderīgas elektropreces par vilinošām cenām.

LG K22 + LG K22

Kā jums patīk šis «saldais pārītis»? Divi LG viedtelfoni ar plašu 6,2 collu ekrānu, taču jāmaksā tikai par vienu. Iztēlojieties to pārsteigumu omes un opja vai divu bērnu sejā, saņemot identiskus telefonus. Ieguldot 192 eiro jeb tikai 8 mēnesī, pērkot nomaksā, palīdzēsiet saviem mīļajiem vieglāk pārlaist izolācijas periodu, komunicējot ar radiem un draugiem.

Foto: TVNET kolāža

Šim telefonam ir 5MP priekšējā kamera, kas noderēs videozvaniem, un duāla aizmugurējā, kas specializējas tuvplānu uzņemšanā. Ar specializēto makro lēcu ome varēs no dažu centimetru attāluma nofotografēt adījuma rakstu un opis atsūtīt pietuvinājumā nobildētas skrūvītes, kas jāatved no būvmateriālu veikala. 

Huawei Watch Fit

Fitnesa aproces pārāk vienkāršas, bet viedpulksteņi pārāk dārgi? Tagad ir arī zelta vidusceļš – Huawei jaunais abu ierīču krustojums Watch Fit. Tas ir viegls kā aproce, taču ar plašu, krāsainu AMOLED ekrānu, kurā var redzēt visu to pašu, ko Huawei pulksteņos. Tam pat var izvēlēties darbvirsmas no pulksteņu digitālā veikala.

Foto: TVNET kolāža

34 gramus vieglā aproce atpazīst 96 sporta veidus, mēra pulsu, stresa līmeni, miega kvalitāti un skābekļa līmeni asinīs. Ar to uz rokas uzzināsiet par sevi daudz vairāk nekā jebkad iepriekš. Savukārt iebūvētais virtuālā trenera režīms rāda vingrojumu animācijas, palīdzot izkustēties arī tad, kad sporta zāles ir slēgtas. Pats labākais ir šī spējīgā pulksteņa, kas ar vienu uzlādi darbojas līdz 10 dienām, cena – 108 eiro.

Xiaomi Mop Pro

Robotizētie putekļusūcēji ne vien savāc netīrumus no grīdas, bet arī «izsūc» saimniekam vēlmi pašam tīrīt mājokli. Ja robots reiz nonācis mājās, tad dzīve bez tā šķiet neiedomājama. Mop Pro ir brīnišķīgs veids, kā dzīvesbiedrei vai izredzētajai uzdāvināt vairāk brīva laika. Šis naskais robotiņš ne vien sasūks putekļus, bet arī uzmazgās grīdas, no ūdens konteinera mitrinot mikrošķiedru lupatiņu. Tas savu darbu dara ļoti cītīgi un apzinīgi.

Foto: TVNET kolāža

Ieprogrammējot tā darba laiku, Mop Pro noteiktajās stundās nodosies uzkopšanai. Varat arī dot tam komandu, kad pats neesat mājās – vienkārši mobilajā lietotnē nospiežot pogu vai iezīmējot konkrētu zonu, kas jāsatīra. Interesanti, ka šo robotu populācijai piemīt spēja «strauji vairoties». Kad viens būs iemitinājies jūsu mājās, pavisam drīz tam līdzīgie saradīsies arī draugu mājokļos, jo kurš gan gribēs izniekot savu laiku mājas uzkopšanai, ja to var darīt mašīna par 312 eiro.

Samsung 50” 4K LCD TV TU7072

Tālā pagātnē palikuši tie laiki, kad glāžainām acīm skatījāmies uz skatlogā izliktajiem lielajiem 4K izšķirtspējas televizoriem par vairākiem tūkstošiem eiro. Tagad patiešām kvalitatīvu un 50 collas jeb 127 centimetrus pa diagonāli lielu Samsung televizoru ar Crystal UHD procesoru var iegādāties par absolūti neticamu cenu – 366 eiro.

Foto: TVNET kolāža

Plānā paneļa apmales ir tik šauras, ka tās tikpat kā nevar saskatīt. Šķiet, ka ekrāns saplūst ar istabu. Kamēr ceļošana uz zemeslodes skaistākajām vietām ir apgrūtināta, Samsung 7.sērijas televizors ļaus iepazīt pasaules burvību un gremdēties atmiņās par paša nofotografētajiem un safilmētajiem braucieniem.

JBL Tune 220TWS

Bezvadu austiņas ir šā gada karstākais produkts. Tās kāro gandrīz visi. Nemanāmie ieauši ļauj «atvienoties» no pasaules un netraucēt apkārtējiem. Mūzikas klausīšanās ir tikai viens pielietojums.

Foto: TVNET kolāža

Pateicoties iebūvētajiem mikrofoniem, austiņas var izmantot sarunām, arī vadot automašīnu, tās var lietot videokonferencēs un tiešsaistes datorspēļu spēlēšanā. JBL zīmols ir izdaudzināta par labo skaņas kvalitāti, un tagad to var izbaudīt par tikai 72 eiro. Miniatūrās austiņas ar vienu uzlādi darbojas līdz 3 stundām, un futrālī ir enerģija vēl 16 stundu darbam.

Eholete Deeper Pro+

Mēdz teikt, ka katrā latviešu dzimtā ir vismaz viens kaislīgs makšķernieks. Ja tā, tad par dāvanu viņam galva nav jālauza. Ar Android vai iOS viedtelefonu savienojamais bezvadu eholots precīzi parādīs, kurā ūdenstilpnes vietā ir visvairāk zivju. Iemetiet auklā piesieto lodi ezerā vai upē un skatieties viedierīces ekrānā.

Foto: TVNET kolāža

Tur zemūdens valstība tiek parādīta tik detalizēti, ka rūdīts makšķernieks bez piepūles atpazīs zivju sugas un iespējamo loma apmēru. Ar šādu eholotu ekipējumā, vairs nekad no copes nebūs mājās jānāk caur veikala zivju nodaļu.

Xbox Series S 512 GB

Bērni šogad bijuši rātni un paklausīgi? Tad viņi ir pelnījuši sen kāroto. Spēļu konsoli Microsoft Xbox Series S. Kompaktā ierīce ir ideāli piemērota skolēniem. Tā neaizņem daudz vietas pie televizora, taču spēj attēlot spēles ar atsvaidzes ātrumu 120 kadri sekundē. Tas nozīmē, ka dzīve virtuālā pasaulē ritēs tikpat gludi kā realitātē.

Foto: TVNET kolāža

512 GB iebūvētajā atmiņā ir gana daudz vietas iemīļotākajām spēlēm, turklāt to viegli palielināt par veselu 1 TB ar Seagate Expansion karti. Ja ar to vēl nav gana, tad bonusā Ziemassvētku atlaide – 408 eiro jeb 11,33 eiro mēnesī.

Harman Kardon ONYX Studio 5

Melomāni vienmēr priecāsies par kvalitatīvām mūzikas atskaņošanas iekārtām. Bezvadu skaļrunis ONYX Studio 5 pilnīgi noteikti pieskaitāms tādām. Šī vizuāli stilīgā, no pieciem skaļruņiem sastāvošā skanda skan gana skaļi, lai iepriecinātu trakulīgu tīni, un vienlaikus arī kvalitatīvi, lai sagādātu gandarījumu klasiskās mūzikas cienītājam.

Foto: TVNET kolāža

Skaitlis 80 decibeli runā pats par sevi, turklāt skaļums tiek panākts ar 50 vatu RMS Bi-amp pastiprinātāju. Palielo skandu var ērti paņemt līdzi jebkur, jo tās dizainā iestrādāts ērts rokturis. ONYX Studio 5 priecēs ar mūziku līdz pat 8 stundām ar vienu uzlādi, turklāt tagad to var nopirkt gandrīz divreiz lētāk nekā parasti – par 150 eiro.

Raksts tapis sadarbībā ar "Bite".

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu