Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 15. decembrim.

AUNS Mēness pāriešana Mežāža zīmē padarīs tevi nedaudz nosvērtāku, pragmatiskāku. Un tas ir labi, jo šobrīd var rasties nepieciešamība tikt galā ar ikdienišķiem, nedaudz garlaicīgiem pienākumiem.

VĒRSIS Būs Vērši, kuri spēs ģenerēt jaunas biznesa idejas, pratīs uz apkārtējo situāciju paraudzīties no nedaudz neierastāka skatupunkta, tādējādi spējot atrast nestandarta risinājumus tagadējiem sarežģījumiem.

DVĪŅI Īstais brīdis, lai ķertos klāt nomenklatūrai, tiktu galā ar dažādu veidu atskaitēm. Šī diena var būt zīmīga Dvīņiem, kuri saistīti ar zinātniski pētniecisko jomu, žurnālistiku un loģistiku.

VĒZIS Brīžiem tavs domu gājiens var izrādīties pārāk straujš, neļaujot sakāpinātajām vēlmēm sasniegt labus profesionālos rādītājus, kā arī radot paviršības, neuzmanības kļūdas. Vakarā esi kopā ar mīļoto.

LAUVA Interesants brīdis tām Lauvām, kuras par savu profesionālo lauciņu ir izvēlējušās informācijas tehnoloģijas, auto mehāniku, kā arī psiholoģiju. Tu lieliski sapratīsies ar apkārtējiem, gūsi viņu uzticību.

JAUNAVA Būs vieglāk tikt galā ar ierastajiem darbiem, galvenokārt jau tādēļ, ka tavu uzmanību nenovērsīs dažādas blakus lietas, mīlas nebūšanas. Kāda Jaunava liks pamatus karjeras kāpumam.

SVARI Daudz ko noteiks tas, vai spēsi skaidri un gaiši nolemt virzienu, kurā turpināt savu profesionālo darbību. Der iegaumēt, ka tieši neizlēmība, svārstīgums būs galvenie bremzējošie faktori.

SKORPIONS Tevī ieklausīsies, būsi līdzgaitniekiem paraugs, kam līdzināties. Iespējams, nejauša apstākļu sakritība ļaus uzlabot materiālo stāvokli, tikt pie jauniem sadarbības partneriem.

STRĒLNIEKS Brīžiem būs pagrūti iekļauties kopējā darba ritmā, jo tev pašam būs skaidra vīzija, kam un kā ir jānotiek. Ja esi priekšnieks, droši sev varēsi to atļauties, taču pārējiem zīmes pārstāvjiem nāksies vien pielāgoties.

MEŽĀZIS Tevi raksturos uzcītība, tālredzība un spēja savaldīties saspringtākās situācijās. Šis ir piemērots brīdis, lai veiktu lietišķas pārrunas, kārtotu juridiskus vai organizatoriskus pienākumus.

ŪDENSVĪRS Neļauj drūmām domām, skumīgām atmiņām ietekmēt tavu sniegumu. Centies uzturēt ciešāku kontaktu ar radošiem, gados jaunākiem līdzgaitniekiem, smeļoties no viņiem optimismu, enerģiju.

ZIVIS Pat ja, ejot uz darbu vai mājām, tev pār ceļu pārsoļo melns kaķis, nesāc meklēt mistiskas likteņa norādes. Drīzāk parūpējies, lai tiktu paveikti visi ikdienišķie pienākumi un mājās valdītu saskanīga atmosfēra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu