Sestdienas horoskops: centies baudīt dzīvi, ignorēt negācijas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 19. decembrim.

AUNS Arī Otrie Ziemassvētki tev paies jautrā garā. Nav izslēgti negaidīti ciemiņi vai arī saziņa ar interneta starpniecību. Kāds Auna zīmes pārstāvis dienas otrajā pusē nolems izpaust savus radošos talantus.

VĒRSIS Šodien dzīvo pēc principa – seko sirdsbalsij un neļaujies pierunāt sevi darīt pretējo! Attiecību jautājumos var rasties nelielas neskaidrības, domstarpības ar mīļoto, taču tās nebūs paliekošas.

DVĪŅI Tevi saistīs intelektuālie izaicinājumi. Prāts tā vien uzprasīsies atrisināt kādu mīklu, tehniska rakstura sarežģījumu. Iespējams, smelsies ne mazums vērtīgu zināšanu, iegūsi jaunus domubiedrus.

VĒZIS Dienas plānus vairāk pakārtosi ģimenes locekļu vajadzībām, vēlmēm. Taču tas nenozīmē, ka sevi pilnībā ignorēsi. Tu tā vai citādi atradīsi veidus, kā iepriecināt dvēseli, vairot dzīvesprieku.

LAUVA Rīta pusē vari būt nedaudz sadrūmis. Tam iemesls slēpsies asākā vārdu pārmaiņā ar otro pusīti. Pēcpusdiena gan tevi, gan laulāto padarīs pielaidīgāku, diplomātiskāku, kas ļaus atrisināt nebūšanas.

JAUNAVA Šī var izrādīties interesanta, veiksmīga un pat ienesīga diena radošajiem Jaunavas zīmes pārstāvjiem. Tu lieliski sapratīsies ar līdzcilvēkiem, kas tikai atvieglos iecerētā īstenošanu.

SVARI Tev vajadzēs zināmu atpūtu no atpūtas. Acīmredzot iepriekšējās dienās būsi gana ballējies, un šobrīd organisms prasīs nelielu atslodzi, atkopšanās brīdi. Nezodz sev šo vajadzību!

SKORPIONS Nekļūsti straujš, pārgalvīgs, rūpīgāk pārdomā savas rīcības iespējamās sekas. Esi arī uzmanīgāks ar secinājumiem. Šodien tavs prāts var izspēlēt dažādus jokus ar tevi! Labāk pavadi laiku mājās.

STRĒLNIEKS Tavi padomi, dzīves pieredze var lieti noderēt kādam no tuvinieku loka. Esi atsaucīgāks pret tiem, kuri nonākuši saspringtākā situācijā, sevišķi, ja tas skar radinieku vai draugu loku.

MEŽĀZIS Standarta skatījums uz dzīvi nesniegs kārotās atbildes, tāpēc pretēji savai konservatīvajai dabai meklēsi risinājumu netradicionālajās metodēs. Kādam Mežāzim dzims ideja par astrologa apmeklējumu.

ŪDENSVĪRS Vienatne šobrīd tev izraisīs negatīvas emocijas, tāpēc meklēsi iespējas būt sev tuvu, līdzīgi domājošu cilvēku vidū. Kāda Ūdensvīra mājoklis var kalpot par nelielu sanākšanas vietu.

ZIVIS Dienas gaita, piedzīvotais var prasīt no tevis lielāku pacietības un savaldības devu, nekā varētu gaidīt no brīvdienas. Taču neliecies traucēts par sīkajām nebūšanām, centies baudīt dzīvi, ignorēt negācijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu