Aizkustinoši! Dakteri klauni iepriecina mazos pacientus, paceļoties gaisā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Koronavīruss ieviesis izmaiņas arī dakteru Klaunu darbā Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā - jau kopš pavasara viņi vairs nevar mazos pacientus apmeklēt palātās un strādā laukā, zem slimnīcas logiem. Taču neatkārtojamajiem dakteriem Klauniem vienmēr ir kāda ideja padomā, kā iepriecināt mazās sirsniņas un nokļūt tām tuvāk, un pirmdien viņiem izdevās visus slimnīcas iemītniekus pārsteigt, ierodoties arī pie 3. un 4. stāva logiem!

"Tas ir tik īpaši - pacelties debesīs, lai radītu pārsteigumu un prieku! Arī es to vakar piedzīvoju, kopā ar Kasparu Roznieku - mēs, divi Dakteri Klauni, ar pacēlāju uzrūcinājām augšup pie Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas lielā korpusa logiem un satikāmies ar bērniem, viņu vecākiem un mediķiem - smaidos, izbrīnā un laimīgos mirkļos," savā Facebook kontā raksta Dr.Guga jeb Gunta Lūse, par kuru TVNET rakstījis jau iepriekš. 

Dakteri klauni centās paveikt ļoti svarīgu uzdevumu - nomazgāt logus 4.stāva palātām, taču arī klauniem nācās saskarties ar tādiem pašiem šķēršļiem kā citiem iedzīvotājiem - proti, tā kā vairums veikalu ir slēgti, priecīgie dakteri nevarēja nopirkt logu tīrāmo sūkli un nācās izlīdzēties ar krāsošanas rulli.

Atgādinām, ka ikviens var atbalstīt dakteru Klaunu darbu un līdz ar to bērnu prieku, ziedojot projektam, kuram ir ļoti liela nozīme mazo pacientu ārstēšanā, pavadot vienmuļas dienas slimnīcā. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu