Šarmantā Stepena par savu jauno dzīvi Kuldīgā, laulībām un mājsaimnieces lomu (6)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Horeogrāfe, sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." vadītāja Liene Stepena, viesojoties STV Pirmā! sarunu šovā "Kad viņas satiekas", atklāti stāsta par savu jauno dzīvi Kuldīgā un to, kāpēc viņa aizvien vēl tic laulībai. 

Kopš pirmā pandēmijas viļņa Liene Stepena savu dzīvi turpmāk redz Kuldīgā. "Vispasaules sarežģītā situācija mums atvēra acis un pateica - hei, kur jūs visu laiku braukājiet, te ir tik forši, laukos! Kad pavasarī bija piespiedu kārtā atkal jādzīvo mājās, tad mēs mitinājāmies Kuldīgā un sapratām, ka no turienes mēs vispār nekur nevēlamies doties. Un mēs tagad ikdienā esam tur," stāsta Liene. 

Vai Liene sevi redz kā mājsaimnieci? "Mums ir sunītis un kaķītis un dārziņš, bet nē - es skatuvei punktu nelikšu. Tas gan ir tik superīgi, ka piecelies mājās, nekrāsojies, ej uz siltumnīcu, izravē gurķus, tomātus un nākamajā dienā tu sakrāsojies un brauc uz studiju. Tas ir feini - izdzīvot to plašo spektru, ko vien dzīve var sniegt," skaidro Stepena.

Pēc visiem dzīves līkločiem, kas ar Lieni noticis, vai viņa maz tic tādam mīlestības formātam "laulība"? "Bet loģiski. Visas lietas jāsakārto pa plauktiņiem un katrai lietai savs laiks," smaidot atzīst šarmantā Liene Stepena. 

Par satikšanos ar šī brīža liktenīgo vīrieti, ar ko kopā jau ir piecus gadus, skaties šajā video!

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu