Konkurss ⟩ Parādi savu mājas biroju un laimē portatīvo datoru! (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Jaunajos apstākļos, kad attālinātais darbs ir kļuvis par ikdienu, mājās nākas izbrīvēt vietu darba pienākumu veikšanai. Ne visi var atļauties šim mērķim atvēlēt atsevišķu telpu, tādēļ nereti lietā tiek likti pavisam radoši risinājumi. Kāds ir ierīkojis "biroju" gultā, cits – uz palodzes, vēl kāds zem trepēm vai pažobelē – jo tur ir visstabilākais interneta signāls un netraucē mājinieki. Piedalies konkursā, parādi, kāds ir tavs mājas birojs, un laimē vērtīgas balvas!

Ikviens "mājsēdes tāldarbinieks" tiek aicināts piedalīties sadarbībā ar Datakom un Citrix Workspace rīkotajā konkursā, līdz šī gada 14.februārim iesūtot sava mājas biroja foto ar nelielu (vismaz 1000 zīmes) aprakstu par to, kas šādā mājas biroja izveidē ir izdevies un patīk pašam vai mājas mīluļiem, taču nebaidoties padalīties arī ar to, kas traucē ražīgi strādāt mājās. Lai stresa un neziņas pilnā "mājsēde" pārtaptu par efektīvu "tāldarbu" digitālajā vidē, palīdzēsim viens otram ar idejām optimāla mājas biroja iekārtošanā!

Savu veikumu sūti uz e-pasta adresi konkurss@tvnetgrupa.lv.

Interesantākos un atraktīvākos foto un aprakstus katru otrdienu publicēsim TVNET, bet balvu izlozē piedalīsies visi iesūtītie apraksti, kas atbildīs konkursa noteikumiem (tos atradīsi, lūk, te). Fotogrāfijas un apraksti, kas aizlienēti no plašajiem globālā tīmekļa krājumiem, tiks diskvalificēti.

Ik nedēļu kāds no dalībniekiem tiks pie dāvanu kartes no Wolt 50 eiro vērtībā – četru nedēļu periodā izlozēsim četras dāvanu kartes. Konkursa noslēgumā 16. februārī tiks paziņots laimīgais uzvarētājs, kurš savā īpašumā iegūs 2000 eiro vērtu augstākās klases portatīvo datoru HP EliteBook x360 1030 G7.

Ļoti iespējams, tieši tev šoreiz uzspīdēs veiksme!

Pieteikšanās konkursam ir beigusies! Paldies visiem par piedalīšanos! Uzvarētājus paziņosim 16. februārī.

Konkurss tapis sadarbībā ar "Datakom"

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu