Smagais auto rotācijas aplī paliek bez kravas (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Trešdien rīta pusē Bauskas rotācijas aplī nelaimē iekļuva kāds kravas auto vadītājs, kura auto neplānoti palika bez vedamā.

Avārijā bija iesaistīta smagā automašīna “Iveco”, kas veda metāla konstrukcijas. Kā stāsta pats lielgabarīta tehnikas vadītājs, tālbraucējs no Lietuvas, aplī nekādus pārlieku straujus manevrus viņš neveica. Pie vainas esot nepareizi nostiprināta krava.

Lēzenajā līkumā metāla stieņus izsvieda ārā no piekabes, tā rezultātā to bojājot. Šoferis bija spiests nekavējoties apstāties apļa vidū.

“Siksnas pārplīsa. Tās bija ar sniegu, kad krāva iekšā kravu. Iekrāva ar visu sniegu, tādēļ metāļa stieņi bija slideni,” stāsta “Iveco” vadītājs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Avārijas dēļ vairākiem šoferiem Bauskas centrā bija jāstāv garā sastrēgumā vai jāmeklē apvedceļi. Situāciju atviegloja ceļu policijas ierašanās, kas sāka satiksmi regulēt.

Vietējie iedzīvotāji, vērojot šo ainu, piebilda, ka avārijas, kurās iesaistīta smagā tehnika, Bauskas rotācijas aplī vērojamas regulāri, bet biežāk tomēr tieši ziemas periodā. Ne visiem spēkratiem te pietiek vietas, lai izgrieztos, nesasverot kravu, it īpaši, ja aplis ir aizputināts.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu