Kembridžas hercogiene bauda kādu īpašu Viņas Majestātes labvēlību. Uzzini, kādu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: HANDOUT/Reuters/Scanpix

Kopš pandēmijas sākuma Kembridžas hercogienes Ketrīnas un Lielbritānijas karalienes Elizabetes II attiecības kļuvušas īpaši ciešas un draudzīgas. Par to liecina arī kāda privilēģija, ko karaliene ļāvusi izmantot, iespējams, nākamajai karalienei. 

Elizabetei II, kura zināma kā sabiedriski aktīva monarhe, bija uz ilgu laiku jāatkāpjas no saviem pienākumiem, par prioritāti noliekot savas veselības sargāšanu. Par laimi, karaliene Elizabete II varēja paļauties uz sava vecākā mazdēla, prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas atbalstu un karalisko pienākumu pārņemšanu. 

Kā izsakās karaliskās ģimenes eksperti, pandēmijas laikā tieši Ketrīna kļuva par karalienes morālo atbalstu un "klinti". 

Foto: SIPA

Neskatoties uz to, ka karalienes vecākais dēls Velsas princis Čārlzs oficiāli ir nākamais troņmantnieks, sabiedrībā aizvien biežāk atskan runas, ka Elizabete tieši Viljamu un Keitu uzskata par "monarhijas nākotni" un "bez ierunām uzticas viņu spriedumiem".

Karaļnama eksperts Dankans Larkombe stāsta, ka hercogiene ir to privileģēto personu lokā, kuriem ir "tiešā saziņas līnija" ar karalieni.

Tas nozīmē, ka viņai nav jāpiesaka zvans, bet viņa var sazvanīt vīra deviņdesmit četrus gadus veco vecmāmiņu jebkurā laikā. 

Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

"Ketrīna arī šo privilēģiju bieži izmanto, lai varētu lūgt karalienes padomu, kas noder, pildot karaliskos pienākumus," atklāj Dankans Larkombe izdevumam "OK!". "Tāpat Ketrīna zvana, lai painformētu vecvecmāmiņu par to, kā iet trijām Kembridžas hercogu atvasēm, vai iedotu telefona klausuli kādam no mazmazbērniem."

Izrādās, tieši Ketrīna bijusi tā, kas apmācījusi karalieni darboties ar Zoom platformu, kas Viņas Majestātei ļāva ne tikai dzirdēt, bet arī redzēt savus mazmazbērnus video zvanos. 

Foto: SIPA/Scanpix

Pēc Larkombes kunga teiktā, Ketrīnai un karalienei ir "fantastiskas attiecības". 

Pandēmijas laikā karaliene arī atļāvusi Kembridžu hercogiem izmantot savu iemīļoto Sadringamas namu kā biroju. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu