Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edgar Castrejon/Unsplash.com

Horoskops trešdienai, 10. februārim.

TREŠDIENA

AUNS Būsi izteikts līderis. Rīkosies tikai un vienīgi pēc saviem ieskatiem. Taču šādam uzvedības modelim var būt trūkumi. Proti, ne vienmēr tavs viedoklis būs tas pareizākais.

VĒRSIS Vajadzēs būt pacietīgākam, ja strādā kolektīvā, jo katram no līdzgaitniekiem būs sava nostāja ar darbu saistītajos jautājumos. Galvenais, saglabā mieru un pēc iespējas skaidrāku mērķa apziņu.

DVĪŅI Spēcīgi uzsvērtā Ūdensvīra zīme, kurā atradīsies arī Mēness, veicinās tieksmi pēc brīvības, individuālisma. Apkārtējo ieteikumus, uztversi saasināti. Iespējams, tāpēc radīsies kādas domstarpības.

VĒZIS Nevajadzētu uztraukties par lietām, par kurām neesi tieši atbildīgs. Labāk parūpējies, lai tev uzticētais tiktu īstenots pēc labākās sirdsapziņas. Savukārt visu pārējo vari laist gar ausīm.

LAUVA Tev neapšaubāmi vajadzētu apvaldīt negatīvās rakstura puses - iedomību, ekscentriskumu un egoismu. Būs grūti apvienot darbu un mājas lietas. Taču notikumi piespiedīs izrādīt aktivitāti abās jomās.

JAUNAVA Lieti noderēs pedantiskums, spēja ilgstoši koncentrēties noteikta uzdevuma veikšanai. Sevišķi spilgti to izjutīs Jaunavas, kuras saistītas ar inženiertehniskām profesijām, medicīnu.

SVARI Mīlas dzīvē no tevis tiks prasīta izlēmīga, enerģiska nostāja, kura liktu partnerim saprast, ka tavas jūtas pret viņu ir nopietnas. Darba jomā galvenais nesasteigt, visu darīt lēnām, secīgi.

SKORPIONS Enerģētiski saspringta diena, kura no tevis prasīs ne mazums pūļu, psiholoģiskās noturības. Daudz labāk jutīsies, ja varēsi strādāt savā nodabā. Atturies no pārrunām ar priekšniecību.

STRĒLNIEKS Brīžiem par sevi radīsi haotiska, izklaidīga cilvēka iespaidu. Šobrīd pavisam noteikti nevajadzētu risināt attiecību jautājumus. Labāk velti laiku radoša vai garīga rakstura aktivitātēm.

MEŽĀZIS Uztraukumus sagādās nesen aizsākts projekts, kurš nu sāks bremzēties apkārt esošā vīrusa dēļ. Tev nāksies būt atjautīgam, meklēt nestandarta risinājumus, būt soli priekšā saviem konkurentiem.

ŪDENSVĪRS Radoša, pacilāta diena. Arī ikdienišķās aktivitātēs atradīsi ko interesantu un aizraujošu. Apkārtējiem kalposi par piemēru tam, kā nezaudēt optimismu, dzīvesprieku un humora izjūtu.

ZIVIS Vēlēsies sagādāt kaut nedaudz prieka tiem, kuri jūtas pavisam atstumti, aizmirsti. Iespējams, iesaistīsies kādā labdarības akcijā vai kā citādi palīdzēsi trūkumā nonākušajiem. Paveiktais sagādās gandarījumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu