Masks vēlas runāt ar Vladimiru Putinu (19)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Miljardieris, bagātākais cilvēks pasaulē Īlons Masks paudis, ka “vēlētos parunāties” ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. Saruna gan notiktu miljardiera jaunajā iecienītākajā komunikācijas platformā – sociālajā tīklā “Clubhouse”.

Kā vēsta CNN, sestdien “Tesla” vadītājs Masks sociālajā tīklā “Twitter” uzdeva jautājumu Kremļa oficiālajam kontam, vai Krievijas prezidents vēlētos pievienoties sarunai.

“Vai jūs vēlētos pievienoties sarunai “Clubhouse”?” jautāja Masks savā tvītā, vēlāk pievienojot ierakstu krievu valodā, kas tulkojumā nozīmē “būtu liels gods runāt ar jums”.

Pagaidām Kremlis nav atsaucies uz Maska piedāvājumu. Tāpat nav skaidrs, vai Putins būtu ieinteresēts runāt ar miljardieri. Tāpat Krievijas prezidenta birojs  komentējis šo piedāvājumu.

Putins gan nav vienīgā sabiedriskā persona, ar ko vēlas runāt Masks. Pēdējās nedēļas laikā Masks pauda vēlmi runāt arī ar reperi Kanji Vestu, kurš arī grasās pievienoties platformai “Clubhouse”. Pagaidām gan nav zināms, kad varētu notikt abu miljardieru saruna.

Iepriekš vēstīts, ka lietotne februāra sākumā strauji kļuva populāra visā pasaulē, pateicoties tam, ka tajā norisinājās Maska saruna ar finanšu tehnoloģiju lietotnes "Robinhood" vadītāju Vladu Tenevu.

2021.gada 1.februārī "Clubhouse" bija divi miljoni lietotāju. Lietotnes vērtība pašlaik lēsta ap miljardu ASV dolāru. Šīs robežas pārkāpšana nozīmē, ka uzņēmums pievienojies tehnoloģiju jaunuzņēmumu-"vienradžu" pulciņam līdzās tādām kompānijām kā "Airbnb", "Uber" un "SpaceX".

Pieprasījums pēc ielūgumiem ir tik augsts, ka sākusies to tirgošana tādās vietnēs kā "Reddit", "Ebay" un "Craigslist", novērojusi aģentūra "Reuters".

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu