Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki; pieķerti pieci dzērājšoferi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: New Africa, Shutterstock.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki, no tiem divi bija gājēji, portāls TVNET uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgā cietuši trīs cilvēki, bet Vidzemē - viens.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem četri bijuši ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 45 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē un Vidzemē katrā par septiņām avārijām, Latgalē - 16, bet Kurzemē notikuši astoņi ceļu satiksmes negadījumi, liecina VP apkopotie dati.

Diennakts laikā policisti pieķēruši piecus dzērājšoferus

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti četri autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet viens šoferis pieķerts vadot spēkratu narkotisko vielu iespaidā.

Rīgas reģionā pieķerti autovadītājs, kurš automašīnu vadīja narkotisko vielu iespaidā, bet trīs dzērājšoferi pieķerti Zemgalē, divi Vidzemē.

Trešdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 143 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 390 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu