Kuldīgas novadā sešās ģimenes ārstu praksēs sāks senioru vakcināciju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: AFP/SCANPIX

Sešās ģimenes ārstu praksēs Kuldīgas novadā mediķi apņēmušies šonedēļ sākt senioru vakcināciju, liecina Kuldīgas novada pašvaldības apkopotā informācija.

Kā aģentūru LETA informēja Kuldīgas novada pašvaldības Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Kristīne Duļbinska, savus pacientus - seniorus daktere Gita Cakule sāks vakcinēt praksēs Kuldīgā, Rendas pagastā un Rumbas pagastā, Inese Zīle - praksēs Turlavas pagastā, Vārmes pagastā un Kabiles pagastā, Rūta Eglīte - doktorātā Kuldīgā vakcinēs gan savus pacientus, gan ģimenes ārstu Aigara Pūpola un Jolantas Klaugas pacientus.

Daktere Zaiga Rone vakcinēs Kuldīgā, savukārt dakteres Lija Būmeistere un Gundega Zdanovska vakcinēs savu prakšu pacientus Gudenieku pagastā.

Šo ģimenes ārstu medicīniskajā aprūpē esošie seniori aicināti sazināties ar sava ārsta praksi gadījumā, ja vēl nav pieteikušies vakcīnai.

Kuldīgas novada pašvaldība ir pateicīga ģimenes ārstiem par gatavību iesaistīties iedzīvotāju vakcinācijā, pauž Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa (JV), aicinot nesatraukties arī pārējos seniorus, jo vakcinācijas iespējas Kuldīgas novadā jau pavisam drīz būs arī pārējiem.

LETA jau vēstīja, ka vakcinācijai var pieteikties internetā www.manavakcina.lv vai pa tālruni 8989. Ja cilvēks jau ir reģistrējies vienā no šīm vietnēm, tad atkārtoti pie ģimenes ārsta nav jāpiesakās.

Visi saņemtie pieteikumi tiek apkopoti vienā datubāzē. Pašlaik uzaicinājumus vakcinēties jau sāk saņemt seniori, kas sasnieguši vismaz 70 gadu vecumu.

 
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu