Kāpēc grūtnieces Meganas izvēlētā kleita izpelnās sabiedrības nosodījumu? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš/publicitātes

Pavisam nesen Saseksas hercogi savus fanus iepriecināja ar ziņu par otrās atvases drīzu sagaidīšanu. Neilgi pēc oficiālā paziņojuma hercogi arī parādījās publiski "Spotify Stream On" pārraidē, kas uzņemta ģimenes mājas viesistabā. Šī uzstāšanās daudziem nav patikusi Meganas izvēlētās kleitas dēļ, kāpēc tā?

Savā uzstāšanās reizē hercogi runāja par to, ka vēlas sākt veidot audio saturu platformu cilvēkiem, kurus masu mediji it kā ignorējot. 

"Mēs izveidojām Archewell audio sistēmu, lai varētu palīdzēt tām balsīm, kuras nereti nedzird, kā arī lai uzzinātu dažādus cilvēku stāstus," saka Megana. Harijs piebilst: "Vissvarīgākā ir kopienas veidošana, kurā jūs varat dalīties un mudināt visus pārējos dalīties šajā drošajā telpā."

Šo tautas interesēm tuvo ziņu ne visi uzņēma sirsnīgi - izrādās, pie vainas Meganas izvēlētā kleita.

"Oscar de la Renta" kleita, ko bija ēterā izvēlējusies vilkt hercogiene, maksā 2871 eiro. Tieši šis fakts arī esot pie vainas, kāpēc kleita  neatbilstot etiķetei, kad runa ir par iniciatīvu labdarību un atbalstu tautai.

Apģērbs nav vienīgais, kas mulsina fanus. Kļuvis zināms, ka Saseksas bezpeļņas organizācija "Archewell Foundation" sniegusi palīdzību bērnunamam Teksasā, kas pagājušajā nedēļā cieta no postošās sniega vētras. Dabas stihijas dēļ daudzi cilvēki palika bez elektrības un mājokļiem. Harijs un Megana nolēma nomainīt jumtu vienai no patversmēm. Šis žests, pēc amerikāņu domām, izskatās diezgan pieticīgs, salīdzinot ar dārgo hercogienes tērpu, kurā viņa parādījās programmas ierakstā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu