"Viņas programmē labāk" IT apmācības sievietēm, WEB izstrādē un SEO

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

“Sievietēm ir milzīgs potenciāls IT nozarē, kas netiek attīstīts un pat apspiests ar muļķīgiem stereotipiem“ komentē pasniedzēji no projekta BrainsCloud.lv, kas ir apmācījuši vairāk kā 500 daiļā dzimuma pārstāvju pēdējo 3 gadu laikā.

“Iespējams problēma ir tajā, ka mēs ikdienā maz sastopamies ar daiļā dzimuma pārstāvēm IT jomā un programmēšanā. Ja kāds mums pasaka vārdu “programmētājs”, mēs uzreiz iedomājamies bārdainu vīrieti pie datora.  Bet tas nav normāli un to ir jāmaina! Kāpēc? Tīri statistiski sievietes ir čaklākās, uzmanīgākas, prot labāk uztvert un komunicēt, kā arī ir apzinīgākas un atbildīgākas par vīriešiem! Tas arī dod milzīgo potenciālu kļūt par teicamu IT profesionāli.” komentē Arturs Rasnacis , Brainscloud.lv līdzdibinātājs un Cunami Web IT uzņēmuma vadītājs. “IT pasaule un tehnoloģijas pēdējo 10 gadu laikā ir strauji mainījušās, tagad nav nepieciešams zināt augstāko matemātiku, būt tehniskajam gurū, kas izprot simtiem dažādu algoritmu. Tā ir pagātne! Šobrīd valda “instrumentu un sistēmu” laikmets, kurā pati galvenā spēja ir “spēja mācīties”. Un atkal tīri statistiski sievietēm mācīšanās padodas raitāk.”  turpinājumā Arturs.

Projekts BrainsCloud.lv specializējas apmācībās, kas domātas iesācējiem un vēlas apgūt WEB izstrādes un SEO popularizācijas pamatus.

Apmācības kursa pasniedzēji ir IT nozares profesionāļi un praktiķi, kas vairāk kā 6 gadus vada IT uzņēmumu un realizējuši 200+ IT projektus.

Dmitrijs Valaks - Senior Frontend Developer ar 100 tūkst. sekotāju youtube kanālā. 8+ gadu pieredze IT industrijā, vada online apmācības vairāk kā 5 gadus.

Arturs Rasnacis - Uzņēmējs un TrustSearch startup dibinātājs, kas piesastīja 130 000€ investīcijās. Maģistra grāds Informāciju Tehnoloģijās (RTU), 8+ gadu pieredze IT jomā, specializācija - IT projektu vadība, SEO (Google/Yandex) un programmēšanā.

Apmācības sastāv no praktiskām video nodarbībām -

  • 5 video lekcijas par IT projektu izstrādi, etapiem, Agile Scrum, prototipēšanu, SEO, anlītiku, Bootstrap un Webflow.
  • 51 video nodarbības par HTML5, CSS3,  WEB izstrādi, adaptivitāti, Adobe Photoshop, Adobe XD un personīgās web lapas izstrādi.
  • mājasdarbi kas palīdzēs nostiprināt zināšanas
  • Mājasdarbu pārbaude
  • Lielais praktiskais darbs apmācības noslēgumā, kas var kalpot par portfolio vai jūsu IT biznesa idejas WEB risinājumu.

Iepriekšējās zināšanas nav nepieciešamas, tikai pamatzināšanas darbā ar datoru un interneta pārlūku.

Apmācības norisinās tiešsaistē, video ierakstu formātā. Materiāli ir pieejami 24/7, līdz ar to katrs var atrast sev ērtu mācīšanās laiku. Apmācību beigās tiek izsniegts sertifikāts.

Apmācību maksa 28 euro / mēnesī.

Vairāk informācijas Brainscloud.lv mājaslapā.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu