Otrdienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

Auns: Nopietnu jautājumu risināšanai varēsi pievērsties rīt, tagad padomā par attiecību jomu. Iespējams, tev jau sen nepieciešamas izmaiņas,

sevišķi, ja dzīvo viens. Diena kā radīta, lai iepazītos, iemīlētos no pirmā acu skata!

Vērsis: Kā jau Vērsis, tu parasti visu dari lēnām, apdomīgi, tomēr šoreiz nemaz nesāc sevi bremzēt. Tās spontānās un trakās idejas reizēm ir tās labākās! Tev var uzrasties slepens pielūdzējs.

Dvīņi: Gribēsi mācīties, apgūt ko jaunu. Diemžēl būsi nedaudz apjucis savās vēlmēs, tevi interesēs daudzas lietas, bet izlemt par labu kam vienam būs pagrūti, sevišķi šodien.

Vēzis: Vari pievērsties mājokļa labiekārtošanai. Attiecības ar tuviniekiem būs ideālas. Kāds gados jaunāks zīmes pārstāvis beidzot būs nolēmis pamest vecāku mājas un pārvākties dzīvot pie mīļotā.

Lauva: Lauvenītēm patiks greznas, skaistas lietas, varbūt viņas pasūtīs internetā rotas vai smalkas cepures. Vīrieši gan vairāk skatīsies uz jauna auto pusi, apsvērs savu finanšu stāvokli tā iegādei.

Jaunava: Apkārt notiekošais tev liksies mazliet par haotisku, vēlēsies visā ieviest kārtību. Diena labvēlīga skaistumkopšanas jomas pārstāvjiem, varbūt, apvienojoties ar kolēģiem, izdosies panākt ierobežojumu atcelšanu.

Svari: Pavisam nopietni apsvērsi domu par aktiermākslas apguvi. Tevi jau sen aizrauj skatuve, jauni tērpi, iespēja izdzīvot vairākas dzīves dažādās lomās. Skaties, lai tavas ieceres nepaliek tikai iedomu līmenī.

Skorpions: Ezoteriski noskaņotajiem Skorpioniem diena paies aizraujoši. Iespējams, tiksi pie lieliskas literatūras vai pats ķersies pie grāmatas rakstīšanas. Īstais brīdis iegādāties talismana akmeni.

Strēlnieks: Vēlēsies doties ceļojumā, sliktākajā gadījumā vismaz netālā braucienā, lai pamainītu vidi. Vari veikt lielākus pirkumus, sevišķi ar interjeru un tehniku saistītus. Attiecībās tieksies pēc dvēseliskuma.

Mežāzis: Astroloģiskās situācijas ietekmē būsi pielaidīgs, piedosi apkārtējiem pāridarījumus. Vēlēsies parūpēties par tuvinieku labsajūtu, sevišķi labs kontakts izveidosies ar gados jaunāko paaudzi.

Ūdensvīrs: Veiksmīgs periods radošajiem, ezoteriskajiem zīmes pārstāvjiem, kā arī tiem, kas nodarbojas ar dažādiem izgudrojumiem. Finansiālajā plānā saņemsi pēc nopelniem, varbūt pat atgūsi parādu.

Zivis: Izteikti darbosies intuīcija, pat nezinot planētu ietekmi uz dienas fonu, tu pamanīsies būt īstajā vietā un laikā. Būsi uz viena viļņa ar līdzīgi domājošajiem un otro pusīti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu