Amatu zaudējis "Rīgas mežu" valdes priekšsēdētājs Tauriņš

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Pašvaldības uzņēmuma "Rīgas meži" valdes priekšsēdētājs Aivars Tauriņš piedalās Rīgas galveno Ziemassvētku egļu izraudzīšanās pasākumā "Rīgas mežu" Tīreļu mežniecībā.
Pašvaldības uzņēmuma "Rīgas meži" valdes priekšsēdētājs Aivars Tauriņš piedalās Rīgas galveno Ziemassvētku egļu izraudzīšanās pasākumā "Rīgas mežu" Tīreļu mežniecībā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Amatu zaudējis SIA "Rīgas meži" ilggadējais vadītājs Aivars Tauriņš, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Amatu zaudējis ne tikai uzņēmuma valdes priekšsēdētājs, bet arī vēl viens valdes loceklis Juris Buškevics.

Šāds lēmums pieņemts uzņēmuma kapitāla daļu turētāja sapulcē. Pašvaldību uzņēmumu kapitāla daļu turētāji ir pašvaldību izpilddirektori.

Kā informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde, rīt plkst.9 notiks Rīgas domes preses konference, kurā tiks sniegta informācija par neatbilstošu rīcību ar finanšu līdzekļiem SIA "Rīgas meži" un pašvaldības tālāko rīcību.

Rīgas domes vadība informēs par SIA "Rīgas meži" divu valdes locekļu neatbilstošu rīcību saistībā ar finanšu līdzekļu lietderīgas izlietošanas prasību, kā arī pašvaldības SIA kapitāldaļu turētāja pieņemtajiem lēmumiem.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (PP), Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Edmunds Cepurītis (PP) un SIA "Rīgas meži" kapitāldaļu turētāja pārstāve, Rīgas pilsētas izpilddirektora vietnieka pienākumu izpildītāja Rita Logina.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvā pieejamā informācija, Tauriņš "Rīgas mežu" valdes priekšsēdētāja amatā ir kopš uzņēmuma dibināšanas 2008.gadā.

"Firmas.lv" informācija, SIA "Rīgas meži" pamatkapitāls ir nepilni 115 miljoni eiro.

Uzņēmums 2019.gadu aizvadījis ar 16,8 miljonu eiro apgrozījumu un 621 579 eiro peļņu. Dati par uzņēmuma darbību pērn vēl nav pieejami.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu