Tiešraide: Baltijas iespēja kļūt par datu ekonomikas līderiem ES

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Trešdien, 24. martā notiek konference "Baltijas iespēja kļūt par datu ekonomikas līderiem ES" (“Baltics Opportunity to Become Data Economy Leaders in EU”), kurā pulcēsies runātāji no Baltijas politiskās skatuves un uzņēmēju aprindām, lai apspriestu aktuālākos notikumus datu pārvaldības un lokalizācijas jomā.

Eiropas Savienības līmenī ir pieņemtas daudzas iniciatīvas saistībā par šo tematu, piemēram, jauni tiesību akti, Eiropas datu regulas. Tādējādi rodas acīmredzams jautājums: kā šī jaunā politika dos labumu Baltijai, cenšoties panākt ekonomisko izaugsmi, ņemot vērā pandēmijas izplatību, un kādi pasākumi ir nepieciešami, lai visas trīs Baltijas valstis kļūtu par labāk attīstītākajām datu ekonomikām? Uzņēmumu vadītāji un politikas veidotāji no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas pasākuma laikā mēģinās atbildēt uz šiem un vēl vairākiem citiem jautājumiem.

Konferences dalībnieku vidū būs Valsts prezidenta Egila Levita padomniece informācijas un digitālās politikas jautājumos Ieva Ilvesa, Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) valdes priekšsēdētājs Valts Ābols, Latvijas Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Informācijas sabiedrības attīstības departamenta direktors Gatis Ozols un citi.

Pilna pasākuma programma pieejama šeit. Piedāvājam sekot līdzi pasākumam tiešraidē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu