Aristokrātu hobijs, kas vieno Kembridžas hercogu bērnus un karalieni

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/Scanpix. TVNET kolāža

Kembridžas hercogu atvases pilnībā atbalsta karalieni Elizabeti II viņas jaunajā vaļaspriekā. Kāds tas ir?

Pašizolācija, attālinātais darbs un mājmācība ir izaicinājusi daudzas ģimenes visā pasaulē. Lielbritānijas karaliskā ģimene nav izņēmums. Vairākās intervijās Kembridžas hercogi ir stāstījuši par savu ikdienu pandēmijā, kur nācās sabalansēt gan karaliskos, gan ģimenes pienākumus.

Par laimi, hercogi šo laiku pavadīja savā lauku īpašumā Anmer Hall, Norfolkā, kur viņu bērniem radies kāds jauns hobijs. 

Izrādījās, ka mājsēdes laikā prinči Džordžs un Luiss, kā arī princese Šarlote nopietni interesējušies par zirgiem un kaislīgi grib apgūt jāšanu.

Šī aristokrātiskā nodarbe jau sen ir karaliskās ģimenes pārstāvjiem asinīs. Saskaņā ar seriālā "Crown" izskanējušo informāciju karaliene sapņo par parastu dzīvi, audzējot savus zirgus. Viņas meita, princese Anne un mazmeita Zāra Tindala profesionāli nodarbojās ar jāšanas sportu.

Karalienes mazmeita Zāra Tindala
Karalienes mazmeita Zāra Tindala Foto: BERTRAND GUAY/AFP

Starp citu, abas saņēma medaļas pat olimpiskajās spēlēs: Anna 1986. gadā ieguva zeltu, bet Zāra 2012. gada olimpiskajās spēlēs Londonā ieguva sudrabu. Prinči Viljams un Harijs ir dedzīgi polo spēlētāji. 

Princese Anna un karaliene Elizabete II izjādē
Princese Anna un karaliene Elizabete II izjādē Foto: AP
Princis Harijs polo spēlē
Princis Harijs polo spēlē Foto: AP
Princis Viljams un princis Harijs polo spēlē
Princis Viljams un princis Harijs polo spēlē Foto: Sipa Press

Kā raksta "The Times", sagaidāms, ka nākamajos mēnešos Džordžs, Luiss un Šarlote pievienosies regulārajiem karalienes braucieniem uz stalli, kur joprojām tiek apseglots zirgs 95 gadus vecajai karalienei Elizabetei II. 

Karalienes aizraušanās ar zirgiem ilga vairāk nekā 90 gadus, un drīz viņai būs jauni izjāžu pavadoņi. Princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss jau jājot rikšos ar saviem pirmajiem ponijiem.

Ar nepacietību gaidīsim foto!

Foto: SIPA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu