"Bolt" piemēros 5 eiro atlaidi braucieniem no vakcinācijas centriem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto. Foto: Kichigin, Shutterstock

Transporta pakalpojumu sniedzējs "Bolt" nolēmis atbalstīt tos iedzīvotājus, kuri vakcinējas pret Covid-19 vīrusu. Dodoties prom no A vai B līmeņa vakcinācijas centriem Rīgā, Valmierā, Daugavpilī, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā un Ventspilī, lietotāji savam braucienam ar "Bolt" automātiski saņems 5 eiro atlaidi, TVNET informēja uzņēmumā.

Bolt apņemas nodrošināt atlaidi 10 tūkstošiem braucienu.

“Jau vairāk nekā gadu ikviens no mums sastopas ar visdažādākajiem ierobežojumiem, kas pamatīgi nogurdina, tomēr līdz ar vakcinācijas sākšanu un arvien plašāku tās pieejamību dodamies tuvāk brīvākai ikdienai. Sperot mazus soļus ik dienu, arvien vairāk pietuvojamies mērķa sasniegšanai – pasaulei bez pandēmijas,” skaidro Kārlis Ķezberis, "Bolt" reģionālais vadītājs Latvijā.

Pirmajiem 10 tūkstošiem lietotāju, automātiski tiks piemērota atlaide 5 eiro apmērā braucienam no vakcinācijas centriem pilsētās, kur pieejami "Bolt" kopbraukšanas pakalpojumi:

● Rīgā – jau šobrīd darbojošies centri: "BT1" izstāžu centrs Ķīpsalā un konferenču centrs “Atta Centre”; kā arī vēlāk, kad tiks atvērti citi A un B līmeņa centri – Rīgas Kongresu nams, Rīgas Hanzas vidusskola, Rīgas 15. vidusskola, Nacionālā Sporta manēža, Rīgas 19. vidusskola;

● Valmierā – Kultūras centrs;

● Daugavpilī – Latviešu kultūras centrs (Vienības nams) un Daugavpils Kultūras pils;

● Jelgavā – Zemgales olimpiskais centrs;

● Liepājā – Olimpiskais centrs;

● Jūrmalā – Jūrmalas Sporta skolā;

● Ventspilī – Sporta namā “Centrs”.

Atlaide katram lietotājam tiks piemērota vienu reizi, kā arī tā attiecas tikai uz bezskaidras naudas maksājumu lietotnē.

Pasažieriem jāņem vērā, ka atlaižu piedāvājums neattiecas uz C līmeņa liela mēroga vakcinācijas centriem, kā arī liela mēroga vakcinācijas centru Rīgā Centrāltirgū, kur šādas atlaides nevar piedāvāt tehnisku ierobežojumu dēļ.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu