Lūsis komentē ⟩ Vakcīnrealitātes murgi (12)

Foto: TVNET kolāža
Toms Lūsis
CopyLinkedIn Draugiem X

Iepriekšējās nedēļas beigās, gluži kā vēl vairāki tūkstoši citu vīrusa nogurdinātu cilvēku, tiku pie savas vakcīnas dzīvajā rindā. Nelielās komplikācijas nākamajā dienā nespēja mazināt svētku un pacilātības sajūtu, tomēr to nedaudz iedragāja paralēlo interneta burbuļu apmeklējums.

Pēdējā laikā tiek arvien vairāk runāts par to, ka pandēmijas laiks mūsu sabiedrību sašķēlis vēl pamatīgāk. Ikdienā komunicējot tikai ar saprātīgiem cilvēkiem un izslēdzot no sava draugu loka tos, kas sociālajos tīklos dižojas ar “stop fake pandemic” uzrakstiem uz savām profila bildēm, dažkārt pat piemirstas, ka tur ārā ir iespaidīgs daudzums mazu dīvainīšu.

Tā nu pēc vakcinēšanās devos uz interneta tumšo pusi, lai uzzinātu sazvērestības teorētiķu aktualitātes dzīvās rindas dienā. Lielisku ieskatu sniedza Andra “mans vecums ir lielāks par manu IQ” Ciekura publicētais video ar tiešraidi no ATTA centra dzīvās rindas, kurp viņš bija devies paņirgāties par cilvēkiem, kurus nesajūsmina iespēja vasarā izbaudīt pieslēgšanu pie mākslīgās elpināšanas aparāta. 

Zem video publicēts iespaidīgs daudzums komentāru. Nevis pieci, desmit vai simts, bet krietni vairāk par tūkstoti. Un nospiedošais vairākums no tiem liek nedaudz nokaunēties par savu valstspiederību. Un šos komentārus raksta īsti, dzīvi cilvēki, kas dzīvo mums līdzās. Tā var būt jūsu bērna dārziņa audzinātāja, ģeogrāfijas skolotāja vai pastnieks.

Tā, piemēram, daudzi vienkārši netic, ka vakcinēšanās dzīvās rindas ir īstas. Viņu intelekta kapacitāte nespēj savilkt sakarības starp pašu pirmo iespēju vakcinēties ārpus prioritārajām grupām un interesentu skaita pieaugumu. Tālākajos citātos būs saglabāta oriģinālā rakstība, lai man piedod lasītāji un korektore.

Mārīte S.: “loti daudz jauniešu.Izskatās pēc speciāli noorganizēta pasākuma.Ar kādu ""burkānu'' palīdzību tas noorganizēts pagaidām nav zināms.Tā pēkšņā atsaucība neliekas īsti ticama.”

Ligita L.: “Tas viss ir iepriekš pasūtīts un informēts. Ne velti ir uzradušies pēkšņi tik daudz cilvēki, un tv žurnālisti!!!!! Te noteikti ir samaksāts!!!!!”

Iveta S.: “Es dodu 1000% ka tas ir kaut kada veida Saplanots . Dzirdot cilveku atbildes, kaa vinji runaa var uzreiz saprast, ka kautkas nav isti..”

Ilze P.: “Kas noticis???vai tur maksā ja novakcinejies,nevar būt ka mums tik daudz aitu...nu ko ,izmirss ta latviesu tauta,ja nepamodīsies”

Mārīte L.: “Izrādīšanās bija vajadzīga,citādi Pauļutam ir vāks,draud atlaižsana,visi ir sarunāti,jauniešiem samaksās”

Ira D.: “Kariņš ar Pauļutu laikam samakšājuši ,lai potētos,murgs.”

Gunta U.: “vai tie nav algoti aktieri masu skatiem?”

Inta A.: “Nozombētā jaunatne, ar acīm telefonos un maskām aizsegtām sejām. Varbūt nopirkti? Visi iegrimuši savos telefonos un ar uzpurņiem, nožēlojami...”

Daiga V.: “Noteikti saorganizeja-nedelam nebij gribetaju un te viena diena pus Riga...neticu ka tas ta vienkarsi notiek....iemesls lai sapirktu tas zenekas ko visur met ara...”

Liela daļa alternatīvi apdāvinātākās sabiedrības daļas ir nobažījusies arī par Latvijas nākotni un mūsu jauniešiem. Amizanti, ka par izglītības sistēmas kvalitāti valstī sūdzas cilvēki, kuriem lielas problēmas sagādā pat vārda “nav” uzrakstīšana pareizi.

Anita M.: “Parasti jaunie cilvèki vienmèr ir karojośi par taisnìbu un pret netaisnìbu, tagad pirmie rindà uz nepràtu!”

Rita Z.: “Mjā, zūd mans optimisms par veselā saprāta uzvaru, redzot šo te. Tik daudz jaunu cilvēku, kam vēl bērnus radīt”

Judīte D.: “Cik skumji, ka lielākā daļa ir jaunieši, diez kāds ir motīvs, vai tiešām tic, ka tas mainīs situāciju, bet katram savs. Tātad dzimstība vēl samazināsies”

Dace P.: “Tiešām jaunieši ir tādi tumsoņas”

Viktorija P.: “Patiešām,žēl tos vakcinētos cilvēkus,kuri ir pārdevuši savu dzīvi un dvēseli..tik lēti!Ja jūs saprastu katrs savas dzīvības jēgu vakcinēti”

Dzintra D.: “Nozélojami,ka cilvéki sevi nemíl .neciena un nav spéjigi novértét to,ka vecáki devusi pasu dárgáko-dzívíbu...nedod Dievs- palikt skíbam,greizam un nepareizam...nu bet pasu izvéle.”

Martins S.: “Cilvēki tak ir traki.. zombācija strādā... izglītība ir iepalikusi iepakaļus Latvijā... sekas maksas izglītībai, tā ir, kad pašsaprotamas lietas ir ekskluzīvas...”

Artur I.: “Nu nekas ,drīz Latvijā nebūs pat miljons iedzīvotāju nezināju , ka Latvijā tik daudz nedomājošu cilvēku , bet nekas , vakcīna atsijās”

Māra B.: “Aunu un aitu bars”

Inga Z.: “Šìs rindas paràda, kàds liels darbs ir veikts no Globàlistu puses... lai izveidotu ŠÀDU BEZSMADZEŅU , DOMÀT NESPÈJÌGU SABIEDRÌBU...”

Laura B.: “Nespēju ticēt savām acīm.. Gatavi salaist sevī veselu mendeļejeva tabulu, cerot uz ko??”

Un tad, protams, neizbēgami ir arī komentāri, kuru autori uzskata, ka ir paši lielākie domātāji un intelektuāli pārāki par vakcinēties alkstošajiem līdzcilvēkiem. Rodas iespaids, ka šie cilvēki šobrīd strādā pie savu otro doktora grādu disertācijas, bet brīvajā laikā raksta filosofiskas pārdomas “Rīgas Laikam” un portālam “Satori”.

Ieva T.: “Pasaule sadalīsies vakcinētajos un saprātīgajos, šobrīd katrs pats savu tiesu spriež”

Ģirts B.: “Kaut kādi lohi visi tajās rindās. Kad Dievs cilvēkiem dalīja intelektu, tiem, kas stāv rindās, viņš pagāja garām...”

Elina K.: “Man arī trūkst vārdu. Jo tagad, ja lielākā daļa savakcinēsies būs viņi panākuši to, ka mūs sāks diakriminēt. Tā lūk.”

Un saldajā ēdienā vēlos jums piedāvāt citātu no lapas “Vakcīnrealitāte Latvijā”:

“Tiek saņemtas satraucošas ziņas par vēl neizskaidrotu parādību, kas novērojama valstīs un apgabalos ar lielu kovid vakcinēto cilvēku skaitu.

Nevakcinētām sievietēm parādās menstruālā cikla traucējumi – iepriekš nepieredzētas nepanesamas sāpes, asiņošana menopauzes laikā, smaga asiņošana, spontānie aborti tikai atrodoties vakcinētu cilvēku tuvumā!”

Tas droši vien tāpēc, ka cilvēkos jau savadīti tie mikročipi un ļaunais 5G starojums sācis postīt apkārtējo veselības. Šis ir vienlaikus gan ārkārtīgi smieklīgi, gan arī skumji. Smieklīgi tāpēc, ka, pat ļoti cenšoties, ir grūti izsapņot kaut ko tik katastrofāli stulbu. Bet skumji, jo augstāk citētie tīrradņi un viņiem līdzīgie tam noticēs.

Tiek daudz runāts par to, ka pret visiem jābūt empātiskiem un kādu sabiedrības daļu nedrīkst apsaukāt par idiotiem tikai tāpēc, ka pandēmiju viņi uzskata par vispasaules sazvērestību, bet sejas maskas sauc par uzpurņiem. Tomēr ir kāda smalka robeža, kurā cilvēka vārda brīvība un alternatīvais dzīves skatījums sāk robežoties ar draudu visas sabiedrības drošībai un veselībai. Ja stulbums sāk kļūt bīstams, tas jāsauc īstajā vārdā.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu