Neskaidros apstākļos cieš motobraucējs bez motocikla vadīšanas tiesībām

CopyLinkedIn Draugiem X
Motocikla un auto sadursme Sarkandaugavā
Motocikla un auto sadursme Sarkandaugavā Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otrdien priešpusdienā Sarkandaugavā notika motocikla un automašīnas sadursme, pēc kuras mediķu palīdzība bija nepieciešama motocikla vadītājam.

Otrdienas, 20. aprīļa, priekšpusdienā ļoti nepatīkamus mirkļus pieredzēja kāds motocikla vadītājs, kurš Uriekstes ielā sadūrās ar apvidus auto “VW Amarok”. Kritiens bija pietiekami smags, tādēļ mazāk aizsargātajam satiksmes dalībniekam nācās paviesoties ārstu busiņā.

Laimīgā kārtā cietušais nebija guvis ļoti smagas traumas – vien vairāku ķermeņa daļu sasitumus. Tomēr, ņemot vērā traumas mehānismu, ka varētu būt kādi nopietnāki ievainojumi, cietušo bija nepieciešams nogādāt medicīnas iestādē, raidījumam “Degpunktā” pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Notikuma vietā sastaptie likumsargi norāda, ka šajā situācijā vainīgo noteikšana tiks atstāta izmeklētāju ziņā, jo šoferu liecības par notikušo atšķiras. Apvidus auto vadītājs norāda, ka vēlējies nogriezties no Uriekstes ielas, bija apstājies, ieslēdzis pagrieziena rādītāju un sācis manevru, kad viņu strauji apdzinis motociklists. Savukārt otrs iesaistītais norāda, ka džips veicis strauju manevru, turklāt nav parādījis pagrieziena rādītāju.

Lai arī kādu lēmumu pieņems izmeklētāji, motociklistu gan gaida sods par kādu citu pārkāpumu. Kā izrādās, jaunais vīrietis sēdies pie divriteņu spēkrata stūres bez atbilstošas kategorijas vadītāja apliecības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu