Sestdienas horoskops: Vējš matos un pavasaris sirdī!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unspalsh.com

Horoskops sestdienai, 24. aprīlim.

AUNS 

Liela vēlme pavadīt dienu „šopingā”, bet atceries tomēr par drošību, distancēšanos, dezinfekciju. Bet – ja tiešām tik ļoti gribas – arī iepirkšanās internetā ir laba lie

VĒRSIS 

Vējš matos un pavasaris sirdī. Kad viss sāk zaļot un ir jārok, jārušina, jāstāda, tad Vērsim enerģijas pieplūdums. Laiskākiem cilvēkiem diena piemērota mākslas baudīšanai. 

DVĪŅI 

Gribēsies nesteidzīgu ritmu un šo dienu pavadīt mājās, pa drusciņai saimniekojot. Jāpārskata garderobe, jāatsvaidzina interjers ar pavasarīgi glītu noformējumu, jāparūpējas par savējiem. 

VĒZIS 

Braukt vai nebraukt? Tāds ir jautājums. No rīta gribēsi traukties pie dabas vai skatīt vēsturiskas vietas, bet vēlāk sāksi domāt – labāk kaut ko padarīt mājās... bet vispār var paspēt visu. 

LAUVA 

Gribas izklaides, svētku salūtu, gribas skaistu balli... Daudz ko nedrīkst, bet tiešsaistes pasākumi arī ir jauki. Savukārt kripatiņu krāšņumu var izbaudīt, dodoties izbraucienā, un kaut no ārpuses apskatot Latvijas pilis. 

JAUNAVA 

Būsi jau laikus saplānojis, kurp doties nedēļas nogalē. Galvenais nepalikt mājās, jo tā diena aizritēs ātri un bez jēgas. Dodies aplūkot Latvijas skaistās vēsturiskās vietas. 

SVARI 

Radošs un pacilāts noskaņojums, gribēsi šo dienu pavadīt tā, lai iespaidi paliek atmiņā. Izbaudi kādus distancētus vai attālinātus kultūras pasākumus. 

SKORPIONS 

Ļoti ģimeniskas noskaņas. Jāsazinās ar radiem tuvu un svešatnē. Kāds gribēs, lai palīdzi ar padomu, kāds – lai praktiski. Ģimenes pusdienas pie balti klāta galda radīs pacilātības sajūtu. 

STRĒLNIEKS 

Pa aizvadīto nedēļu tā būsi „ieskrējies” ar darbiem, ka grūti atslābt. Vēlams kādu brīdi pabūt vienatnē, lai domas norimst un prāts atpūšas. Pievakarē laiks romantikai. 

MEŽĀZIS 

Ir tāda sajūta, ka kaut ko nezini, ka nepieciešama jauna informācija, plašāks redzesloks. Ir vērts pasērfot internetā, lai atrastu to, kas šobrīd noderīgs un nepieciešams. 

ŪDENSVĪRS 

Saimniecības darbi pāri pārēm. Jāsakārto telpas, jāizšķiro garderobe, jāapkopj dārzs, ja ir. Lielā sajūsmā nebūsi, bet – kas jādara, tas jādara. 

ZIVIS 

Sazinies ar draugiem, nesteidzīgi izrunājies par to, kas uz sirds, un izej nelielā pastaigā. Tā būs vislabākā atpūta. Saimniecības darbi, lai paliek uz citu dienu. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu