"British Airways" iekļauj Rīgu savā lidojumu tīklā (6)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters / Scanpix

Lielbritānijas aviokompānija "British Airways" otrdien paziņoja par četriem jauniem maršrutiem. Viens no tiem ir plānots uz Rīgu. Lidojumi uz Hītrovu tiks veikti trīs reizes nedēļā – dienās, kas lieliski der gan tiem, kas apmeklē draugus un radus garajās nedēļas nogalēs, gan tiem, kas vēlas aizraujošas brīvdienas.

Lidojumi šajos maršrutos tiks veikti, sākot no jūlija sākuma, un turpināsies visu vasaru. Klienti var rezervēt biļetes, sākot no šodienas, vietnē "ba.com". Klientiem būs pieejama "British Airways" elastīgā rezervēšanas politika - nemainīgas cenas un iespēja iegūt kuponus par rezervācijām, kas veiktas ceļojumiem līdz 2022. gada aprīļa beigām, tādējādi saņemot daudz dažādu iespēju gadījumā, ja mainās viņu plāni.

 “Ir lieliski atklāt jaunus maršrutus, uzklausot mūsu klientus un novērtējot, kur viņi vēlas ceļot. Mēs zinām, ka šos jaunos galamērķus novērtēs cilvēki, kas apmeklē draugus un radus, taču ar laiku tie piedāvās arī iespēju pavadīt aizraujošas brīvdienas pilsētā, jo reiss izlido neilgi pirms nedēļas nogales un atgriežas svētdien,” teica "British Airways" Tīklu un alianšu direktors Nīls Černofs.

Rīga, kas ir lielākā no visām trim Baltijas galvaspilsētām, ir UNESCO Pasaules mantojuma vieta, un tā ir pazīstama ar savām jūgendstila ēkām.

"British Airways" ir ieviesis virkni drošības pasākumu un partnerību, lai padarītu ceļošanu vienkāršu un drošu pandēmijas laikā un pēc tās. Tie ietver partnerattiecības ar tīrīšanas uzņēmumu "Dettol", testēšanas pakalpojumu sniedzējiem "Randox" un "Qured", kā arī mobilo ceļojumu veselības lietotni "VeriFly".

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu