Jaunā ASV flotes video redzams sfērisks NLO, kas ienirst okeānā (36)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jeremy Corbell/YouTube

Video redzams, kā sfērisks neidentificēts lidojošs objekts (NLO) karājas gaisā, lidinās no vienas puses uz otru kā galda tenisa bumbiņa, bet pēc tam it kā ienirst okeānā.

Lai arī Pentagona pārstāvji apstiprināja šāda video eksistenci, tomēr viņi nekomentēja, kur un kad tas tika filmēts. 14. maijā dokumentālo filmu veidotājs Džeremijs Korbels savā mājaslapā aprakstīja mistisko objektu, minot, ka ASV flote nofotografējusi un uzfilmējusi sfēriskus NLO un transportlīdzekļus, kas var ceļot pa gaisu vai ūdeni. Ar video Korbels dalījās arī savā “Instagram” un “YouTube” kontā.

Videoklipā, kurš šķiet uzņemts no cita monitora, redzams melns objekts, kas sākumā karājas gaisā, pēc tam pavirzās no vienas puses uz otru, bet beigās pazūd ūdenī. Fonā tikmēr dzirdams, kā kāds izsaucas: “Bija šļakatas!”

VIDEO: NLO IENIRST OKEĀNĀ

Korbels raksta, ka video ir uzņemts 2019. gada 15. jūlijā aptuveni 23:00 netālu no Sandjego piekrastes. NLO izskatās sfērisks, aptuveni divus metrus diametrā liels un lido ar ātrumu no 74 līdz 254 kilometriem stundā. Vietā, kur objekts ienira ūdenī, netika atrasts kāds vraks vai atlūzas.

“Meklējumos tika izmantota zemūdene, tomēr bez rezultātiem. Mēs nezinām kas flotei vai Pentagonam būtu sakāms par šo incidentu, tomēr mēs esam pārliecināti, ka tā ir patiesa mistērija, un ceram iegūt vairāk informācijas par to,” rakstīja Korbels.

Pentagona pārstāve Sjūzena Gafa apstiprināja, ka ASV flotes locekļi ir uzņēmuši šo video, kas tagad joprojām tiek izmeklēts. Tuvākajās nedēļās varētu būt gaidāma lielāka skaidrība, jo jūnijā plānots publicēt vēl vienu NLO video.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu