Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 3. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Esi apdomīgs ar naudu – savlaicīgi apmaksā rēķinus un netērējies par mantām, kas šobrīd nav nepieciešamas. Būsi noskaņots pārmaiņām mājas dzīvē, taču pārspried visu ar ģimenes locekļiem.

VĒRSIS

Laiks ritēs strauji – tikko kā bija rīts un, skat, jau vakars klāt. Līdz ar to jāsargās no stresa un pārslodzes. Pēc darba atpūtieties un mēģiniet nesatraukties par sadzīves sīkumiem.

DVĪŅI

Darbā enerģiska rosība – nāksies risināt vairākus jautājumus vienlaikus un ātri reaģēt uz situācijām. Esiet uzmanīgs un steigā nepieļaujiet kļūdas

VĒZIS

Ar enerģisku rīcību iespējams pavairot ienākumus. Meklē jaunus variantus vai uzņemieties papildus darbus brīvajā laikā. Tāpat arī piemērots laiks privātā biznesa attīstīšanai.

LAUVA

Pirmām kārtām paļaujies pats uz sevi, jo citu solījumi var būt pārāk nenoteikti un mainīgi. Vakarā gribēsies izklaidēties un sazināties ar draugiem. Tāds maliet bohēmisks noskaņojums.

JAUNAVA

Tev ir labas iespējas nostiprināt autoritāti darbā, taču var rasties strīdīgas situācijas. Nepiekāpies cilvēkiem, kas ir mazāk zinoši, kaut arī varbūt ieņem augstāku amatu.

SVARI

Darba diena, bet prātu var nodarbināt sirdslietas. Privātajā dzīvē iespējami jauni pavērsieni. Viss atkarīgs no tā, kādus lēmumus pieņemsi un kādus soļus spersi.

SKORPIONS

Nozīmīgu vietu šodien ieņems attiecību tēma. Dzīve var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus, taču nemetieties tajos bez apdoma – svarīgas stabilas vērtības.

STRĒLNIEKS

Darbā trauksmaini, mainīgas situācijas un paaugstināti stresa riski. Var saniķoties tehniskās un tehnoloģiskās ierīces. Būsi priecīgs tad, kad darba diena būs galā un varēsi doties mājās.

MEŽĀZIS

Darbā lietišķas noskaņas un iespējas atrast jaunus sadarbības partnerus. Taču attiecībā uz naudu jābūt apdomīgam, visas vienošanās jānoformē juridiski korekti un jātur kārtībā rēķini.

ŪDENSVĪRS

Vairāk optimisma, jo pasaulē ir daudz košu krāsu. Varbūt rodas sajūta, ka visi pasaules pienākumi uzkrauti plecos. Tad atceries, ka sevi ir jāmīl, un jāatrod laiks atpūtai.

ZIVIS

Viegli sapratīsies ar cilvēkiem un iegūsi viņu labvēlību. Iespējama komunikācija, kas no darījuma sarunas pāraug abpusējās simpātijās. Ieklausies intuīcijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu