Sestdienas horoskops: Pozitīvas sarunas, kopīgi plāni un sirsnība

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 5. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Jākāpj uz skrejriteņa, divriteņa vai jāņem rokās nūjas un jādodas skatīt, kas jauns tuvējā apkārtnē. Pēc kārtīgas izkustēšanās sirsnīgs vakars savu mīļo cilvēku lokā.

VĒRSIS

Būs diezgan grūti atslēgties no aizvadītās nedēļas darbiem. Prāts nemierīgs, un tāda sajūta, ka jāiet kaut kur un kaut kas jādara. Izgulies, atpūties un vadi šo dienu rāmi.

DVĪŅI

Nav jau miera kustīgajiem un sabiedriskajiem Dvīņiem. Jāsazinās un jāpapļāpā ar draugiem, jāiet mazliet pasēdēt kādā āra terasē. Pozitīva un rosīga diena.

VĒZIS

Rūpes par savējiem un saimniecības darbi mājās. Kur labāk iederas tā cakainā sedziņa? Un kur labāk vecvecmāmiņas vāze? Vēža mājoklī allaž būs kas antīks un atmiņām apvīts.

LAUVA

Pēc kārtīgi nostrādātas nedēļas, kārtīgi jāatpūšas. Pasūti maltīti no restorāna, sazinies ar draugiem, saslēdzies tiešsaistē un jautrība sitīs augstu vilni.

JAUNAVA

Sarīko brīvdienu pasākumus savējiem. Kopā būšana sniegs prieku, būs noderīga domu apmaiņa un pozitīvas emocijas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt burvīgu iepazīšanos.

SVARI

Ģimeniska diena. Jāparūpējas par mīļajiem radiņiem, kaut kas jāpalīdz – praktiski vai ar padomu, jāuzklausa savu atvasīšu ieceres. Sirdslietās saviļņojošas kaislības.

SKORPIONS

Mājās diezgan nemierīgi. Var izcelties sadzīviski strīdiņi – kāds aizticis tavu datoru, kāds vēlas skatīties citu TV programmu... Labāk dodieties sportiskās izklaidēs ārpus mājas.

STRĒLNIEKS

Brīvdienās vajadzētu pievērsties saimnieciskiem darbiem, taču neatstāj novārtā ģimeni un izbrīvē laiku, lai parunātos, vai kopā noskatītos kādu mākslas vai izklaides pasākumu tiešsaistē.

MEŽĀZIS

Sazinies ar vecākiem, bērniem un citiem radiņiem. Pozitīvas sarunas, kopīgi plāni un sirsnība. Kādam var rasties interese par dzimtas tēmu un ciltskoku.

ŪDENSVĪRS

Jāņem soļu skaitītājs un jādodas pastaigā. Vajag uzturēt sportisku formu, izvēdināt galvu, paskatīties, kas apkārt notiek. Vakars piemērots romantikai.

ZIVIS

Jauka diena. Domāsi par ambicioziem nākotnes plāniem un būsi pārliecināts, ka sapņi piepildās. Arī mājas darbi ies no rokas, ģimenē mīļums un sapratne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu