Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 22. jūnijam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Pirmssvētku noskaņojums, bet arī vēlme darbā izcelties. Nestrādā ilgi. Šodien vēl vajag paspēt sakārtot māju, nopļaut mauriņu un pašiverēties, lai jāņubērni rīt neaplīgo.

VĒRSIS

Steigsi pabeigt darbus, lai ar mierīgu sirdi vari doties brīvdienās. Esi uzmanīgs ar dokumentiem un pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Neskaidrību gadījumā konsultējies ar kādu.

DVĪŅI

Dvīņi šodien šiverēsies visās frontēs. Jāpalīdz kādam kolēģim? Lūdzu! Nepieciešams padoms radiem vai draugiem? Lūdzu! Ar zināšanām un pieredzi jādalās.

VĒZIS

Ap Jāņiem Vēzis ir pilns enerģijas, jo vasara ir viņa laiks. Gribēsi visu apdarīt pēc iespējas ātrāk, lai varētu doties brīvsolī un nodarboties ar to, kas iedvesmo.

LAUVA

Ja vēlies kādam kaut ko aizrādīt, vispirms noskaiti līdz desmit un apdomā formulējumu. Var gadīties, ka pāri lūpām izsprūk kāds asāks vārds. Darbā nemierīga diena.

JAUNAVA

Sekmēsies lietišķo jautājumu risināšana, bet nebūtu vēlams kārtot naudas lietas ar draugiem. Lai šīs tēmas paliek nošķirtas. Pirms svētkiem mājās daudz darāmā.

SVARI

Svarīga attiecību tēma. Daudz emociju, bet iespējas pārliecināties par jūtu noturību. Jāuzmanās no kaprīzēm un pārsteidzības, tad dzīve dāvās sirsnīgus un piepildītus brīžus.

SKORPIONS

Skatoties uz lietām tieši un reāli, tomēr ieklausies arī intuīcijā un iekšējā balsī. Tās var izrādīties labi palīgi, kad jāizprot situācijas vai jāpieņem svarīgi lēmumi.

STRĒLNIEKS

Labprāt gādāsi par savējiem, lutināsi viņus, aprūpēsi un apčubināsi. Vēlreiz pārliecināsies, ka stipra ģimene un radu saime ir liela vērtība un atbalsts sarežģītos brīžos.

MEŽĀZIS

Stabils pamats zem kājām, loģika un reāls skats uz situācijām – tie ir Mežāža vadmotīvi. Šodien gan var gribēties kaut ko darīt steigā.

Labāk pieturieties pie vecā principa: pirms nogriezt, septiņas reizes jānomēra.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks mācībām un informācijas uzkrāšanai. Ieklausieties, ko cilvēki runā, jo kaut kas no tā var izrādīties visnotaļ noderīgs. Mājās jāizvairās no sīkiem strīdiņiem.

ZIVIS

Padoma tev netrūks, prātā nāks interesantas idejas un cilvēki labprāt tajās ieklausīsies. Tikai jāuzmanās no pārliekas pašpārliecinātības un ambīcijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu