Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash/Aditya Saxena

Horoskops piektdienai, 2. jūlijam.

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Sirds pukst brīvdienu gaidās. Darbā iespējamas sakāpinātas emocijas un pat vissīkākais nieciņš var satracināt. Mēģini pabeigt darbu ātrāk un pārskati vietējo, aizraujošo ceļojumu maršrutus.

VĒRSIS

Uzmanies no pārslodzes, kā rezultātā var rasties stress. Pēc darba velti kādu brīdi sev, dodies garākā pastaigā, uz tenisa kortu vai izbraucienā ar divriteni.

DVĪŅI

Diezgan daudz darāmā lietišķo jautājumu sakārtošanā. Piemērots laiks, lai risinātu īpašuma un komunālos jautājumus, nokārtotu dažādas darīšanas iestādēs.

VĒZIS

Šodien toleranto un inteliģento Vēzi nevarēs ne pazīt. Ja kaut kas nav pa prātam – pateiks tā, ka „zāle neaug”. Tomēr ar piktošanos neaizraujies. Dažkārt vajag „sadot vēju, bet vairāk panāksi ar smaidu.

LAUVA

Tev daudz enerģijas, tikai jāatrod līdzsvars starp prātu un emocijām. Būsi diezgan jūtīgs pret apkārtējām norisēm un cilvēku izteikumiem, kas var radīt konfliktsituācijas.

JAUNAVA

Nedrīkst nobīties, bet nedrīkst arī pārrēķināties. Nedari neko sasteigti, vislabākais – konsultējies ar cilvēkiem, kuru viedoklis tev ir svarīgs un kurus tu respektē.

SVARI

Jābūt uzmanīgam saistībā ar bankām. Nebūtu vēlams aizņemties vai iet kādam par galvotāju. Tāpat arī – nejauc draudzību un naudas lietas, tostarp nekārto lietišķos darījumus ar draugiem.

SKORPIONS

Tu esi stratēģis, un tev līdzās plānam A parasti ir arī plāns B un pat C. Lietišķajā jomā šāda tālredzība lieti noderēs. Šodien nevar likt visu uz vienas kārts.

STRĒLNIEKS

Piemērota diena saimniecisko jautājumu risināšanai. Vari kārtot īpašuma lietas, mainīt mājokli. Tikai ievēro visus normatīvus un pievērs uzmanību juridiskām detaļām.

MEŽĀZIS

Profesionālajā vidē iespējamas pēkšņas pārmaiņas. Ja tā notiek, nesatraucies, tu atradīsi sev piemērotāko variantu un nekāda kraha nebūs. Galvenais, lai prātā vienmēr jaunas, radošas idejas.

ŪDENSVĪRS

Ja tu strādā darbavietā, kur viss ir kārtībā, tad paliec, kur esi - mainīt neko nevajag. Drīzāk jāiespringst uz labākiem rezultātiem un jārunā par algas paaugstinājumu vai vismaz kādu prēmiju.

ZIVIS

Jau no darba dienas sākuma prātosi, ka jāsāk gatavoties brīvdienām. Derētu kaut kur aizbraukt, varbūt sarīkot mazu pikniku. Iepērkoties internetā, uzmanies no nemanāmi pēkšņiem un lieliem tēriņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu