Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 5. jūlijam.

AUNS

Pirmdiena nemierīga, jo grūti saprast, pie kura darba ķerties. Varbūt kaut kas jāatceļ vai jāpārceļ? Mazliet atslābsti un meklē problēmām radošus risinājumus.

VĒRSIS

Šodien grūti iešūpoties darbiem, jo domas pie mājas lietām, ģimenes, radiņiem. Varbūt brīvdienās nav paveikts viss, kas bija ieplānots un tagad jākreņķējas.

DVĪŅI

Jauna nedēļa, jauna dzīve! Šī diena tiešām ir lieliska, lai saplānotu darbus un risinātu darījumu sarunas. Kādus pamatus ieliksi, tā ritēs nedēļas darbi.

VĒZIS

Domas pārsvarā grozīsies ap finanšu tēmu. Radīsies idejas par peļņu, un vēlme pameklēt internetā kādus attālinātos biznesa kursus. Partnerus izvēlies uzmanīgi.

LAUVA

Iznesība un elegance. Spēsi apburt cilvēkus un tādējādi gūt labvēlīgu risinājumu savām iecerēm. Ja darbi tomēr bremzējas, pajautā viedokli draugiem.

JAUNAVA

Esi precīzs, ja risināmi juridiski jautājumi. Temīda nav pārāk laipna, tāpēc labāk atlikt uz vēlāku laiku. Savukārt karjeras izaugsmei diena brīnišķīga.

Izklaidei un iedvesmai

SVARI

Ar domām vēl dzīvosi aizgājušajās brīvdienās. Varbūt vēl bija kādi darbi jāapdara vai jāparūpējas par radiņiem. Piezvani, noskaidro, bet vakarā izstaigājies vai pasēdi kādā āra terasē.

SKORPIONS

Lielu plānu un ambiciozu mērķu diena. Ja Skorpions nolēmis doties uz priekšu, tad nekas viņu neatturēs. Laiku pa laikam gan jāpiedomā par sirdslietām.

STRĒLNIEKS

Sekmes darījumu sarunās vai pārrunās ar iestādēm vai bankām. Sajutīsi, kur tā nauda „žāvējas” – kā pasakās rakstīts. Bet, lai dabūtu, kārtīgi jāstrādā.

MEŽĀZIS

Var būt sajūta, ka darba nedēļa sākas ar tādu kā smagumu plecos – daudz pienākumu, liela atbildība. Bet, ja uz situāciju palūkojas objektīvi, tad ir iespējas izcelties un arī par ienākumiem vēlāk nebūs jāsūdzas.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram krājumā allaž ir kādas labas idejas. Varbūt kāds brīnīsies: ko gan viņš izdomājis? Taču ir vērts parēķināt un pārbaudīt – var būt lieliskas peļņas iespējas.

ZIVIS

Darbs, darbu dzen un daudz kas jāpaspēj. Ja pietrūkst kādu zināšanu – gandrīz viss ir atrodams internetā. Labs palīgs būs intuīcija. Tikai ar naudu rīkojies apdomīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu