Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 15. jūlijā.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Jaunus projektus vēl uzsākt nevajadzētu, jo luksoforā spīd dzeltenā – gaidīšanas gaisma. Finanšu situācija būs mainīga. Vairāk jāpaļaujas uz paša paveikto, nevis uz gadījumu un Fortūnu.

VĒRSIS

Darbā pārāk nepārpūlies, jo var sanākt tā, ka esi ieguldījis daudz enerģijas, bet rezultāts minimāls. Šī iemesla dēļ šodien vairāk pievērsies sev un ģimenei.

DVĪŅI

Aktīvas darbības laiks, būsi noskaņots enerģiski un daudz arī panāksi. Tomēr paļaujies uz sajūtām – kad jādodas uz priekšu un kad jāpiebremzē. Ceļš uz panākumiem nebūs mierīgs.

VĒZIS

Uz cilvēkiem atstāsi patīkamu iespaidu un tas atvērs daudzas durvis. Ar tevi labprāt komunicēs, tomēr izvēlies, ar ko kontaktēties un apdomā – kāpēc tas vai cits cilvēks pēkšņi vēlas kļūt par draugu.

LAUVA

Piesakies tiešsaistes kursos vai uzklausi pieredzējušāko kolēģu ieteikumus, darbā tas noderēs. Kauns nav nezināt, bet gan – negribēt zināt. It īpaši uzmanīgs esi, ja darīšana ar juridiskiem jautājumiem.

JAUNAVA

Būsi labā formā, spēsi uz visu paskatīties kā labs stratēģis, un loģika būs tava stiprā puse. Finanšu jomā gan esi uzmanīgs, nav sekmīgs laiks kredītiem un ieguldījumiem.

SVARI

Radošas idejas, oriģināla pieeja un mērķtiecība būs tavi trumpji. Palīdzēs arī intuīcija – ātri orientēsies cilvēkos un situācijās. Vakarā izej sabiedrībā. Pozitīvas emocijas un simpātiju dzirkstis.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā var pavērties jauni izaicinājumi. Tikai esi precīzs naudas lietās – norunas jānoformē juridiski korektos līgumos. Tāpat arī nepārspīlē ar iepirkšanos.

STRĒLNIEKS

Ja darbā strādāsi ar iedvesmu un meklēsi netradicionālus risinājumus, var pavērties labas karjeras iespējas. Ieklausies draugos un kolēģos, jo viņu padoms var izrādīties ļoti noderīgs.

MEŽĀZIS

Mērķē augstāk, parādi savas spējas, veido lietišķus kontaktus meklē jaunas peļņas iespējas. Tajā pašā laikā ar naudu jārīkojas apdomīgi, jo var rasties vēlme iztērēties vairāk, nekā vajag.

ŪDENSVĪRS

Esi gatavs kārtīgam dzīves „uzrāvienam” – enerģija mutuļos, būs mērķi un redzējums, kā tos sasniegt. Dodies uz priekšu, veiksme ir ar tevi. Arī ar ienākumiem būsi apmierināts.

ZIVIS

Neatlaidība un spītība pozitīvā nozīmē šobrīd ir tavi trumpji. Izmanto spēkus, lai dotos pretī sen izlolotiem mērķiem. Tikai neapspried savas ieceres ar citiem. Ne šodien, ne turpmāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu