"Atbildīgā šofera" spēle: bezalkoholiskais alus garšo un izskatās tāpat kā alkoholiskais alus (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Turpinot iepazīt labākās alterntīvas alkoholiskajiem dzērieniem, Jānis, Matīss un Leina stājas pretī jaunam izaicinājumam. 

Viņu priekšā ir četras alus glāzes un tikai vienā no tām ir bezalkoholiskais alus, kas no šova ļaus doties mājās ar auto. Kuram no spēles dalībniekiem paveiksies izvēlēties pareizo glāzi, iegūt visvairāk spēles punktu un vienlaikus tiesības bez lieka riska, pilnīgi legāli sēsties pie transportlīdzekļa stūres, skaties jaunākajā Atbildīgā šofera spēles epizodē.

Uzreiz jāsaka, ka uzdevums, lai arī izklausās viegls, tāds nebūt nav. Jo, ja agrāk bezalkoholiskajam alum nebija izteiktas alus garšas, tad mūsdienās pārtikas rūpniecības modernās tehnoloģijas ļauj ražot produktu, kas krāsas, fizikālo jeb konsistences īpašību un galvenais arī garšas ziņā neatšķiras no alkoholiskā alus

Būtiskākā atšķirība starp abu veidu dzērieniem ir iekodēta nosaukumā, kurš arī burtiski nozīmē, ka pēc vienas, divām glāzēm bezalkoholiskā alus pusdienu reizē vai saviesīgā pasākumā varēsi droši sēsties pie auto stūres. Savukārt pēc vienas vai divām izdzertām vīna glāzēm vai kāda "jaudīgāka" kokteiļa, ja uzskati, ka esi atbildīgais šoferis, mašīnas atslēgām teiksi "Nē!"

Starp citu, to vai esi atbildīgs šoferis un kurās jomās ieradumi, iespējams jāmaina, vari noskaidrot mūsu testā. To aizpildot, tev būs iespēja tikt pie dāvanu kartes no Cēsu alus e-veikala.

Spēles 1.epizodi skaties ŠEIT.

Materiāls tapis sadarbībā ar bezalkoholisko alu Cēsu Premium Blue.
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu